barbatul

Barbatul * specimen cu suflet

Barbatul * specimen cu suflet

M-am gandit sa scriu si eu despre ei. Mai bine zis, despre „el”. Barbatul care merita atentie si despre care iti povestesc cu zambetul pe buze.

Sunt convinsa ca nu poti crede asta. Toti sunt asa si asa… Cu totii merita tratamente dure. Sa treaca prin chinuri groaznice. La un moment dat, un barbat „si-a batut joc de tine”. A spus intr-un final ca nu „simte” ce ar trebui sa simta. Si atunci ce te-ai gandit tu, fata dulce, hai sa ne batem joc. Bun! Hai sa iesim la atac cu toate armele si sa inceapa razboiul. Sa ne batem joc, sa fim cat se poate de rele si mai mult, daca se poate, sa il chinuim bine pe cel care ne iese in cale, este minunat asa.

Tanara domnisoara a iesit in lume, cu armele la brau si a inceput sa taie in stanga si in dreapta. Fara sentimente! Asta este replica des folosita de oricare dintre sexe. Cu totii spunem: „Gata, de acum inainte fara sentimente”.

Sa iti spun o povestioara, care, bineinteles il implica pe barbatul * specimen cu suflet. Era o „ea”, ea l-a cunoscut pe el. Nu stiau nimic unul despre altul. S-au cunoscut mai bine, telefonic, initial, fiind o distanta mare intre ei. Toate bune si frumoase pana in momentul in care: „Hai sa ne vedem”. Totusi, pana la momentul cu pricina, fata-n fata adica, cei doi, indragostiti  pana peste cap, au vorbit despre lucruri mult prea mari. Casatorie, copiii… cuvinte grele. Deci, cumva, simturile erau profunde din ambele parti.

Ajung in momentul cunoasterii fata in fata si, stupoare! Dupa aproximativ doua zile, tanara caprioara constata ca nu „simte”. El pleaca in treaba lui. Dupa o vreme, tanara domnisoara: „Simt!”. Vezi tu, draga caprioara, iarta-ma, nu merge replica asta. Nu merge pentru ca de cealalta parte, aceasta emotie pe care tu o ai, se simte cu totul diferit. Barbatul are si el un suflet, culmea. Ma gandesc, propun, nu ar fi mai bine, pentru a avea parte de convingerile de care nu te puteai lipsi, sa gasesti un tanar caprior mai de la tine din zona? Zic si eu…

Eu gandesc mai practic un pic.

Barbatul sau femeia care pleaca, rar se intoarce. Nu se intoarce din orgoliu in prima faza, iar daca totusi, simte sa se intoarca, trebuie sa fi trait niste emotii cu adevarat puternice. Decat sa despici firul in cate bucati vrei tu, incearca sa privesti partea buna a intamplarii.

Barbatul pe care l-ai intalnit, nu o sa il mai intalnesti curand, cel putin nu in varianta asta – limited edition. Iar tu, draga caprioara, ai avea parte de mai multe raspunsuri daca te-ai uita in jur, ai analiza ce te inconjoara si ai incerca sa iti intelegi mai bine sufletul tau, uitaindu-te in oglinda, in principiu.

Si totusi, daca simti ca merita, investeste.

Atat el cat si ea, cativa dintre noi si ei, facem parte din categoria „buna„. Categoria aceea care invata din experientele traite. Nimic nu este intamplator. Nu este intamplator daca inveti din „nimic”. Orice „nimic” ar trebui luat in considerare ca experienta si apoi, tratata cu interes pentru a intelege, ca in prezent sa te ajute temeinic.

Articole recente