Capitol – totul este scris!
Cand un capitol se incheie… Poate incepe un roman nou.

Stai si analizezi, zile, luni, poate ani, analizezi ce s-a intamplat, cum si de ce. Totul este mai simplu decat crezi tu si decat incerci tu sa iti gasesti raspunsuri. 

Orice capitol are si bune si rele. Fiecare fila este scrisa pentru ca pe tine sa te faca sa o intorci si sa o citesti si pe urmatoarea tot cu atata nerabdare cu cat ai inceput acest nou capitol. Uneori, din nerabdare poate mai sari capitole si ajungi sa termini un roman mai repede. 

Si totusi, satisfactia nu este cea pe care ti-ai dorit-o. Asta pentru ca n-ai stiut sa astepti si sa citesti fiecare pagina in parte. Ajungi la final prea repede, iar finalul nu este acela… Ceva ti-a scapat.

Nimic nu este intamplator si daca ai impresia ca tu iei decizii, te inseli. Deciziile sunt luate inainte de a le fi proiectat tu in gand. 

Fiecare miscare pe care tu o faci este pregatita de o putere divina. O putere care iti este alaturi in tot ceea ce faci si care stie mai bine ca tine ce urmeaza in fiecare capitol. Pentru ca, noi, oamenii, nu avem puteri magice facem dupa cum ne taie capul pe moment si atunci avem impresia ori ca am luat o super decizie ori ca: „Fuck! Iar am dat-o in bara”.

capitol

Nu iei tu o decizie buna, decizia iti este scrisa in capitolul tau fara ca tu sa iti dai seama, de fapt. 

Ai gresit pentru ca trebuia sa gresesti ca mai apoi sa inveti din greseala pe care ai comis-o. 

Unde am ajunge daca toti am proceda corect din prima? Cum am mai face diferenta dintre bine si rau? Nu te invinovati ca ai gresit, ci mai de graba incearca sa repari greseala sau sa nu o mai repeti. 

Fiecare capitol din viata ta trebuie sa se intample asa cum il primesti. Invata din el si nu te mai intoarce in trecut decat ca sa iti revizuiesti atitudinea sau sa incerci sa fii un om mai bun. Fiecare fila din acest capitol poate duce la un roman mai bun. Un roman care poate avea un final mai fericit decat ceea ce iti proiectezi tu. Planurile sunt de prisos! 

Planurile si „cartile” sunt mai aranjate decat ti le asterni tu in minte. Urmeaza-ti instinctul si nu uita sa ai incredere in tine. Pentru ca puterea pe care o ai, este o putere venita de sus. Lasa-te pe mana ei si o sa vezi ca nu ai sa dai gres!