pasta de dinti

Curaprox * Ce pasta de dinti folosesti?

Ce pasta de dinti folosesti?

Am incercat tot ce se gaseste prin magazine. De la cea mai ieftina pasta de dinti la cele ceva mai scumpe. Fiecare este buna in felul ei, insa, de ceva vreme incoace am descoperit una chiar pe placul meu. M-am gandit ca s-ar putea sa te intereseze si pe tine.

Curaprox, o pasta de dinti neagra care albeste dintii.

Este o pasta de dinti care nu are un gust puternic si nici nu iti lasa „gura punga”. Initial, ti se pare amuzant cand te privesti in oglinda si vezi o spuma neagra care iti acopera dintii. Mai apoi, dupa cateva spalari chiar vezi cat este de eficienta.

Curaprox varianta Black, contine carbune activ, de aceea iti albeste dintii. Minunat este ca nu ataca deloc smaltul dintilor.

Aceasta pasta de dinti are toate calitatile de la celelalte variante de paste de dinti pe care le-am mai incercat. Imi place noutatea si imi place sa testez. De obicei imi trebuie ceva timp pana sa ma conving de un produs ca este chiar bun.

De aceasta data, am apreciat pasta de dinti Curaprox, din prima. Probabil ca cel mai mult mi-a placut treaba asta ca are pasta neagra. Mi se pare interesant sa te speli cu o pasta de dinti neagra care, culmea, are efect de albire.

pasta de dinti

In plus este varianta de albire rapida si naturala. Fara sa trebuiasca sa stai cu cine stie ce plasturi ori alte geluri pe dinti vreme indelungata. Curaprox actioneaza in timpul periajului normal. Ideal, periajul ar trebui sa dureze in jur de doua minute si ar fi bine sa faci asta de doua ori pe zi.

Eu, obsedata fiind de curatenie si igiena, am zile in care ajung sa ma spal pe dinti si de 4-5 ori, ceea ce nu este bine. Medicul spune ca spalatul aceasta in exces iti dauneaza. Gingiile devin sensibile, smaltul isi poate pierde din calitate, asa ca evita excesele.

Daca folosesti Curaprox de doua ori pe zi este suficient ca sa iti mentii o dantura sanatoasa si dintii tai sa arate minunat.

Articole recente