Ciocolata * Stop to Shop
Ciocolata, un aliment care n-ar trebui sa lipseasca din alimentatia zilnica.
Uite ca am ajuns in posesia revistei „Stop to Shop” de pe luna februarie. Ti-am mai povestit eu in urma cu ceva timp ca mi s-a propus sa scriu lunar in aceasta revista si am acceptat provocarea, flatata fiind de aceasta colaborare. Roxana Bichis este de vina pentru toata aceasta poveste si ii multumesc! Iti multumesc, Roxana Bichis pentru ca ai incredere in mine si mai mult, ma lasi sa imi fac de cap pe o pagina intreaga.
Constat pe zi ce trece ca Dumnezeu ma iubeste enorm! Ca imi aduce in preajma oameni frumosi, buni, intelegatori si iubitori. Nu este usor sa te apropii de mine, mai cu seama ca, de fel, sunt destul de „hard to get” :)) Glumesc. Sau… Ma rog, ideea este ca nu trebuie sa uitam sa ii multumim lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ne ofera. Fii recunoscator pentru orice primesti. Chiar daca este ceva ce iti face placere, chiar daca, uneori, lucrurile de care ai parte nu iti sunt tocmai pe plac. Multumeste pentru ca ai parte de ele! Cat traim invatam si trebuie sa apreciem ceea ce ne este dat sa traim.
Revin, insa, la ciocolata. Caci despre ciocolata am spus ca iti povestesc, dar m-a luat un pic valul. Este si vremea aceasta care imi da o stare melancolica 🙂
Da! Ciocolata te ajuta sa tii raceala la distanta. Si, cum spun si in articolul din revista „Stop to Shop”, nu orice ciocolata. Cate o tableta de ciocolata neagra cu o concentractie cat mai mare de cacao, iti ajuta sanatatea. Nu spun ca gata, mananci ciocolata si ai scapat de toti microbii. Dar iti spun, cercetarile si cercetatorii au dovedit ca ciocolata neagra contine o doza considerabila de antioxidanti care lupta impotriva microbilor. Ciocolata neagra ajunta in cresterea imunitatii si mai mult de atat, este si super buna la gust. Atata de buna ca ti-e destul de greu sa te abtii si sa mananci o singura patratica, hai, maximum doua. Totusi, moderatia este cheia succesului in toate.
Asa ca, o alimentatie zilnica echilibrata, ajuta atat trupul cat si mintea! Mai multe am spus in articolul din revista 😉