coafura

Coafura cu un simplu elastic * video

Coafura cu un simplu elastic.

Da, se poate. Mai cu seama ca poate ai vreo dimineata, stii tu, „bad hair day”. Si ti-ai prinde parul ca poate n-ai chef sa te speli iar pe cap. Spalatul pe cap plus coafat-  nu e tocmai o activitate cu care chiar  sa iti incepi ziua. Este o activitate de durata.

In plus, coafura pe care ti-o propun, nici nu stiu daca o pot numi cofura, cred ca e mai de graba „freza” , pentru ca este rapida, ti-o propun si pentru o seara in oras, la film sau in orice alt loc care nu este tocmai pretentios.

M-am gandit la coafura aceasta pentru ca este lejera si in cazul in care ai fire rebele, poti spune cu incredere „asa este modelul” sau „asa a vrut artistul”. 🙂

In plus, nu ai nevoie de agrafe, fixativ, par tapat si cate si mai cate alte artificii sau, ma rog, lucruri ajutatoare. Cand n-ai chef, n-ai chef si gata. Si totusi, nu poti sa pleci cu fata de perna pe fata. Un pic de machiaj si parul este musai sa fie cat de cat aranjat. Acolo, de bun simt.

Nu „sarmale” sau cocuri in fiecare zi. Asa ca aceasta varianta de coafura este exact ce ai nevoie intr-o zi in care te trezesti cu fata la cearsaf, dar nu ai cum sa arati asta.

Ingrijeste-te de tine oricat de urat ai dormit sau oricat de grea si incarcata este ziua pe care o incepi. In cazul in care ai vreo intalnire, cu atat mai buna este aceasta coafura. Spune clar: „Sunt relaxata, nu imi pasa”.

Este o varianta simpla de a-ti prinde parul si super rapida.

Ca sa nu mai spun cat de eficienta este in conditiile in care, ti-am spus si mai sus, nu trebuie sa iti faci griji daca te „bate vantul”, coafura rezista:)

Articole recente