Cred* Regula lui „Cred”

Cred cu tarie ca pot obtine orice vreau! Asta ar fi o regula de baza cu care ar trebui sa te trezesti in gand in fiecare dimineata. Citesc o carte care m-a luminat. Exista regula lui „Cred”. Daca in fiecaare dimineat te trezesti si in cele 5 minute de liniste inainte sa te dai jos din pat, iti spui in minte „cred”, lucrurile se schimba pe zi ce trece. Nici nu trebuie sa te straduiesti prea mult. Trebuie doar sa spui cu tarie si credinta, sa trimiti catre univers, ca tu crezi cu adevarat. Tot ceea ce iti pare greu de atins, greu de obtinut sau greu de realizat, vei obtine cu multa credinta si cu ochii larg deschisi.

Cred ca pot sa ajung acolo unde doar in vis mi-am imaginat. Cred ca pot sa iau examenul pentru care poate nu m-am pregatit atat de bine. Crede in tine mai intai de orice si crede in puterea Divina. Crede in bine si binele te va invalui. 

Iti dau un exemplu, sigur cunosti si tu pe cineva in situatia aceasta ori esti chiar tu afundat/ afundata in ea. 

El, o persoana ocupata pana peste cap. Probleme din toate partile, acasa, la munca, plus extra-uri. Mie nu imi place sa le numesc „probleme” ci „situatii”. In fine, in cazul de fata „El” considera ca sunt „probleme” ceea ce intampina. 

Totul este o tragedie si orice are rezolvare foarte greu. De cele mai multe ori solutiile sunt imposibile dupa parerea lui. Si asta doar pentru ca, noi, oamenii avem prostul obicei de a pune in fata raul si apoi binele. Asta pentru ca noi, oamenii, privim totul cu pesimism in loc sa luam fiecare „situatie” in parte cu zambetul pe buze. 

Orice rau este mai putin rau atunci cand il privesti cu ochi calzi si cu credinta in suflet ca nu poate fi nimic atat de tragic. 

Numai sa nu fie vorba de o situatie fara solutie, doar atunci ai voie sa fii posomorat. Pana atunci, insa, fa bine si adopta regula lui „Cred”. Crede in fiecare secunda ca totul este bine, si o sa vezi ca asa si este!