Crema de fata de noapte

Noaptea se intampla minunile! Serios. Somnul ala de frumusete chiar este real. Nu te lua dupa studii sau statistici care iti spun cat ar trebui sa dormi. Urmareste-ti organismul. El iti spune exact cat ai nevoie sa dormi. Fie doar 3-4 ore, fie 10 ore de somn, organismul iti spune exact de cat timp are nevoie pentru a se reface dupa o zi grea, lunga si aglomerata. 

Uneori mai ai nevoie de mici ajutoare ca fata ta de dimineata sa fie fresh si sa arati ca scoasa din cutie. 

Asa ca iti povestesc despre crema care m-a scapat de cearcane si pungile de sub ochi. 

Crema de fata de noapte chiar este importanta!

Nu fugi de cremele de noapte. Diferenta dintre cele de zi si de noapte consta in faptul ca cele recomandate pe timpul noptii sunt ceva mai grase. Perfect de grase cat sa patrunda bine in derma si sa iti refaca tesutul. 

Eu iti spun despre crema PostQuam Orquid, crema de fata de noapte. Este o crema care intra reped ein tesut si nu iti lasa senzatia de ten incarcat. Nu inchide porii ceea ce este minunat, mai ales pe parcursul noptii. Este o crema care miroase deosebit si mai mult de atat efectele sunt imediate. 

crema de fata de noapte

Contine acid hialuronic asa ca are grija de ridurile fine sau mai bine zis ridurile de expresie. PostQuam Orquid are grija ca pielea fetei tale sa fie bine hidratata si intinsa. Dupa prima aplicare, cum iti spuneam, eu am simtit diferenta. 

Tenul este luminos si parca privirile aruncate in oglinda, acelea de dimineata nu mai sunt o corvoada. Nu fugi de oglinda pentru ca daca folosesti PostQuam Orquid crema de fata de noapte, poti zambi fara indoiala dimineata in oglinda. 

Nici nu trebuie sa pui un strat considerabil. O picatura din aceasta crema iti este suficienta. Nu necesita o aplicare anume si se poate folosi si in jurul ochilor fara probleme.