Crema de fata * PostQuam Orquid

Este indicat sa folosesti crema de fata timpuriu. Nu de alta, dar mai bine previi decat sa tratezi. Am descoperit aceasta crema de fata si sunt total incantata de ea. 

Tenul are nevoie de hidratare iar aceasta crema de fata „PostQuam Orquid” chiar functioneaza foarte bine. 

Eu am tot fugit de cremele care ingrasa tenul. Aceasta crema nu este deloc asa. Are o textura fina si este indicata oricarui tip de ten. In plus iti hidrateaza pielea foarte bine vreme de 24 de ore. Este o crema pe care o poti folosi cu incredere si ca baza de machiaj. Nu iti incarca deloc porii si nici nu ti se transforma fondul de ten pe parcursul zilei din cauza ei. 

Ce imi place cel mai mult la aceasta crema de fata este ca are in compozitie acid Hyaluronic. Acidul Hyaluronic ajuta foarte bine la estomparea ridurilor, dar si a cearcanelor. Asa ca, girl o sa fii fresh toata ziua cu doar un strop de hidratare. 

Eu o testez de o vreme si iti garantez ca este o alegere buna. 

In plus extractul de orhidee ajuta foarte bine la regenerarea pielii. Asa ca, nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta micilor imperfectiuni.

crema de fata

Nu suntem perfecti oricat am incerca. De preferat este sa nu ajungi la medicul estetician asa ca d-asta zic, incearca sa faci din timp ce trebuie facut. Factorii externi, odihna care nu prea este in ultima perioada, se vad rapid pe fata. 

Cu ajutorul PostQuam Orquid am ajuns la un ten aproape perfect si mai ca am scapat definitiv de cearcane. In plus pielea chiar respira ceea ce este foarte important. Este o crema foarte bine testata dermatologic si nu este nevoie sa folosesti cantitati industriale pentru rezultatele dorite. Un strop de crema chiar face minuni. Ajuta foarte mult la reinnoirea celulara si asta ma incanta extraordinar.

@Irina Reisler este de „vina” pentru aceasta recomandare si chiar ii multumesc. Irina Reisler stie prea bine ce trebuie sa folosesti si cand ai nevoie sa folosesti un produs. Un om deosebit care isi da interesul pentru orice client, asa ca nu ezita sa ii ceri sfatul pentru ca ea chiar se pricepe. Nu vorbeste de pe etichete, ci ea a testat pe pielea ei orice, asa ca nu este de mirare ca orice sfat ajunge la sufletul omului si da rezultatele dorite.