Culegi ceea ce semeni

Zice o vorba din popor. Foarte adevarata! Sincer. Nu o sa te mint si o sa iti spun din proprie experienta ca ceea ce am semanat la un moment dat, am si cules. Atata timp cat am gandit si mi-am focusat atentia catre scopuri care imi faceau cu adevarat bine, le-am si realizat/ cules.

Pana nu incerci, nu ai de unde sa stii. Pana nu testezi, nu ai cum sa dai un verdict. Cu atat mai putin ai parte de ceea ce iti doresti daca nu iti doresti cu adevarat. Suntem ceea ce gandim.  Culegi ceea ce semeni!

Uneori dai in bara, alteori te enervezi, te afunzi in ganduri negre si mai mult, incerci sa culegi ceea ce nu ai apucat sa sadesti.

Cred cu tarie in puterea Universului si in puterea lui Dumnezeu. Si cred ca, atata timp cat incepi sa inveti sa te iubesti pe tine, o sa incepi sa primesti ceea ce iti doresti.

Asa si? Zice lumea ca esti asa si pe dincolo, si? Cu ce iti afecteaza tie existenta? Cu ce iti schimba tie directia?

Urmeaza-ti instinctul! Urmeaza-ti visele si mai mult de atat apreciaza ceea ce ai dobandit pana acum. Poti sa fii cine vrei tu sa fii. Poti sa ai ceea ce vrei tu sa ai. Totul tine de tine si de cat de mult iti doresti. Nu cred in cerseala si nu cred in mila. Astea mi se par lucruri pentru oamenii slabi.

Un om puternic obtine ceea ce vrea, atunci cand vrea. Daca nu stii ce vrei, abia aici este problema. Ce vrei sa culegi?

Pune in balanta ceea ce iti face bine si alege sa culegi doar roadele care sunt cu adevarat folositoare.

In plus, fa-ti un program. Organizeaza-te si o sa vezi ca poti face tot ceea ce iti propui. E greu cu timpul, stiu. Dar il poti organiza de asa natura incat sa „culegi” ceea ce sadesti cu adevarat din suflet, practic.

Simte, iubeste si traieste si totul este bine!