Curaj in tot ceea ce faci!

De-a lungul timpului ai cazut, te-ai impiedicat, ai zis ca este mai bine sa renunti la un anumit scop. Cu toate acestea, cineva ti-a spus: „Nu, nu te opri din ceea ce ti-ai propus. Curaj! „.  Curaj si vei reusi sa ajungi la rezultatul pe care ti-l doresti. 

Cand pare ca totul nu are nicio importanta si ca nimic nu mai poate fi rezolvat in directia pe care ti-ai propus-o, nu te opri! Cu siguranta ca daca perseverezi si incerci prin toate metodele sa iti atingi telul, cu mult curaj, sigur ca vei ajunge acolo. 

Cei mai mari oameni din lume, stim despre ei, am auzit despre ei, datorita curajului si ambitiei lor. 

Curaj in tot ceea ce faci!

Oameni influenti, cercetatori si toti cei care au reusit ceva in viata asta, sunt curajosi. Oamenii care urca treapta cu treapta, au mai multe sanse sa ajunga acolo unde isi doresc. Uneori te mai si impiedici, mai aluneci, cazi si totusi trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe! 

curaj

Oricat de greu ar parea, pentru orice situatie exista o rezolvare. Stii cum sunt programatorii? Cred ca fac parte din categoria de oameni care incearca toate variantele si isi pun la bataie toate armele pentru a-si atinge un anumit target. 

Cam asa trebuie sa fii si tu. Sa gandesti ca un programator, sa ai sufletul unui copil si sa visezi ca un adolescent. 

Cu siguranta ca mai sunt si alte caracteristici pe care ar fi bine sa le ai pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. 

Se pare ca anul 2017 este un an al ascensiunii profesionale si spirituale. 2017 – Un an in care ti-ar fi de mare ajutor un gram in plus de curaj. 

Mai mult de atat, ca sa fie treaba treaba, daca mai pui si un gram de dorinta in plus in tolba cu mult curaj, „siguuur” directia pe care ai pornit te va duce acolo unde ti-ai propus. 

Asa ca fruntea sus, chiar daca sub talpi, aluneca!

curaj