Iubirea* De ce trebuie sa fie o luna a iubirii? Pe bune? Nu inteleg treaba asta si nici nu o sa o inteleg vreodata. Nu inteleg oamenii care, cumva „venereaza” aceasta luna doar din acest motiv. Cu alte cuvinte pare ca esti obligat sa iti serbezi iubirea si mai mult de atat, dom’ne doar pe 14 februarie poti face asta. Nu in alta zi ca na, nu mai gasesti inimioare, brelocuri cu ursuleti si perne cu „LOVE”.

De parca ea/ el doar pe 14 februarie conteaza. Mi se umfla venele pe gat cand primesc inca un mail cu titlul : „De Valentine’s Day …” sau „Cadoul perfect pentru Valentine’s Day…”. Mor!

Incerc sa fiu impartiala si sa gandesc si comercial ca da, pana la urma fiecare trebuie sa isi vanda marfa.  Beleaua e la noi. Ca noi facem mare caz din asta. Am tot auzit in jur: „Nu facem nu stiu ce pe 14 ca ma vad cu iubi, sarbatorim.” Mama ce nebun/ nebuna esti! Si cata originalitate!

Fie, ma adun si imi exprim si eu doleantele, fara sa arunc cu mult noroi. Cica sunt o mica scorpie uneori, vorbeste lumea :))

Cred ca iubirea poate fi sarbatorita oricand, oricum, oriunde. Poti sa iesi la o cina romantica sau o shaorma, tarziu in noapte (poate fi si asta o iesire romantica 🙂 ), fara sa fie o zi anume pentru asta. Hai, noteaza in calendar asta! Scoate-o in oras fara sa fii cumva „obligat” ca este 14 februarie. Sau fii tu, mai fata, excentrica si scoate-l tu, daca asta vrei.

Ca sa nu mai zic de o floare. Fie ea si de hartie, gen facuta dintr-un servetel la semafor. Daca o daruiesti in momentul potrivit cred ca poti rupe un zambet cu mai multa insemnatate decat o duzina de trandafiri pe care ii achizitionezi si la supra pret ca na, e Valentine’s Day.

Asa si? Ma revolt. Fac asta pentru ca imi dau seama pe zi ce trece ca nu mai stim sa ne bucuram de noi. Nu mai stim sa apreciem si parca din diverse motive, respectiv job, agitatia cotidiana, uitam sa ne bucuram sufletul. Un gest frumos facut la momentul potrivit, incarca bateriile atat pe ale tale cat si pe ale lui / ei. In plus, cred ca iubirea trebuie dovedita nu doar fata de el/ ea. Cred ca mai sunt cativa oameni pe langa tine care chiar merita sa simta „iubirea” venita din partea ta.