Dorinta ti se va indeplini

Dorinta ti se va indeplini

Dorinta ti se va indeplini

Am auzit aceasta vorba de multe ori si nu e doar din povestea cu Aladin… Toata lumea mi-a spus: „Doreste-ti si ti se va indeplini”. Nu am crezut, evident. 

Mi se parea: „Dorinta ti se va indeplini” doar o sintagma din povesti. Mi se parea ca este o zicala spusa in vant atunci cand nu stie cineva ce sa iti mai spuna doaar ca sa te faca sa te simti mai bine. Sau „Dorinta ti se va indeplini”, spusa atunci cand efectiv nu mai exista alternative si ti se spune asa doar ca sa ti se inchida gura.

Chiar si Gena Rusu, specialist feng shui mi-a zis asta si initial nu am crezut-o. Ei bine, timpul a trecut si dorinta nu a murit. 

Dorinta ti se va indeplini, zice o vorba.

Ba mai mult, atunci cand ti se spune in nenumarate randuri acelasi lucru, chiar incepi sa aplici ca poate, cine stie, chiar „Dorinta ti se va indeplini”. Ei bine, pot spune ca dorinta s-a indeplinit. Nu conteaza timpul, nu conteaza cum si nu conteaza care au fost demersurile sau factorii care au contribuit la indeplinirea dorintei. Cert este ca, da, s-a intamplat. Pot spune ca dorinta mi s-a indeplinit si pot spune ca s-a indeplinit cand chiar nu credeam ca o sa se intample. 

Cam asa cred eu ca este cu dorintele. Se indeplinesc cand te astepti mai putin si se indeplinesc cand poate ai cea mai mare nevoie de o minune. 

Minune in sensul de escapada. Ceea ce vreau sa iti reamintesc si sa iti bag bine in minte, este ca atunci cand vezi ca dorinta ti se indeplineste, nu uita sa multumesti. Multumeste-i cel caruia a facut ca dorinta sa devina realitate si multumeste-i lui Dumnezeu ca ti-a ascultat gandurile si visurile. 

In curand o sa iti povestesc si o sa iti arat despre ce dorinta este vorba. 

Stii ca imi place sa calatoresc si in curand o sa iti arat si povestesc si despre ce este vorba. Kisses :* Mhuaaa

Articole recente