Drumul iti este scris

Cliseu, stiu. Dar tin sa mentionez inca o data, poate nu mai stai sa iti faci tu atatea ganduri cand ele sunt deja aranjate fara ca tu sa stii. Bine, mai este si liberul arbitru… El, saracu’ face si el ce poate, dupa cum te duce mintea. Daca nu te duce si nu stii ce vrei, isi cam face de cap, amaratul de el. Si totusi, chiar si asa 🙂 Cartile sunt scrise. Nu mai sta sa iti faci planuri ce si cum, si asa mai departe. Totul este aranjat! 

Incearca doar sa te bucuri de ceea ce ti se ofera si nu uita sa multumesti pentru orice. Fie lucru bun, fie rau, multumeste pentru ceea ce ti se da a fi trait pentru ca inseamna experienta. In plus, nu este atat de rau sa simti cu adevarat ceea ce iti este dat a fi trait.

Image Banner 468 x 60

Am auzit de curand o replica: „Nu este ca in filme…”. Ce sa zic, mi-a placut, dar nu prea. Filmele sunt scrise si realizate din realitate. Ok, o fi un regizor mai lunatic cu mai multa imaginatie si totusi, el isi face „filmul” dupa ceea ce a auzit, a trait sau au trait altii de pe langa el. 

Drumul iti este scris

Asa ca viata sau mai bine zis „drumul iti este scris”. Nu este vorba de scenariu sau altele. Daca ti s-a schimbat ceva, daca intamplarile din ultima vreme te cam dau peste cap, asa trebuie sa se intample. In loc sa te revolti, mai bine ai gusta din ele cu toata inima. 

Ce este atat de greu sa crezi in „Drumul iti este scris”? Sincer?! Nu cred ca trebuie sa stai si sa te framanti pentru toate nimicurile si mai mult de atat, cred cu tarie ca atunci cand ceva iti este adresat, este din suflet. 

Vantul sa te duca acolo unde trebuie, cum ar veni. Ce poate fi rau?