fii tu-iubeste-te

Fii tu si iubeste-te * Motivational

Fii tu si iubeste-te!

Vine o vreme, vine o zi cand iti dai seama ca nu mai esti tu. Ca factorii externi te-au acaparat atat de mult incat ai uitat sa mai fii tu. „Fii tu insati”, mi-a zis cineva de curand sau tot mai des aud: „Asa esti tu”. Nu, nu sunt asa, ci mai de graba trebuie sa fiu eu insami.

Am pornit cu mult curaj si ambitie, devotament si dorinta de cunoastere.

Si cel mai de pret „defect” : LOIALITATE.

Pe parcurs s-au disipat toate. Una cate una, principiile s-au dus. Nu toate… Si totusi, este bine ca uitandu-ma la poze din trecut, noroc cu pozele astea, mi-am reamintit. Mi-am reamintit cine sunt si cum sunt.

Fii tu si iubeste-te! Nu uita sa te iubesti! Chiar daca factorii externi te fac sa uiti si mai mult sa te pui pe tine pe planul doi. Incearca sa te aduni si aminteste-ti de fiecare data ca ceea ce esti azi si tot ce ai in jur este datorita tie.

Multi filozofi spun ca mai intai de toate trebuie sa te iubesti tu pe tine ca sa te iubeasca si ceilalti. Ca tu sa primesti, trebuie sa oferi. Ca tu sa fii bine, trebuie sa fi mai intai bine cu tine.

Fii tu si nu te mai uita peste gard. Daca iarba vecinului este mai verde ca a ta, ud-o si tu pe a ta si o sa vezi ca isi revine pe zi ce trece.

De preferat ar fi sa nu tanjesti ci sa iti stabilesti teluri pe care le poti atinge fiind tu. Ceea ce esti si cum esti nu iti poate lua nimeni. Nu urma un tipar fie ca se cere, fie ca ti se impune.

Nu uita ca esti dovada unei iubiri dintre 24 de cromozomi ai mamei plus 24 de cromozomi ai tatalui. Asta inseamna ca esti unic oricum ai da-o. Du-ti bagajul genetic pana la capat si fii tu in orice situatie te-ai afla. Iubeste-te neconditionat si vei fi iubit la fel, daca nu incerci sa atingi un tipar. Tiparele sunt pentru toata lumea, tu nu esti ca toata lumea si asta este minunat!

Asta inseamna personalitate si mai mult, poate, originalitate. Simte, traieste, iubeste-te si nu uita ca fericirea vine din interior! Nu ai nevoie de nimeni si de nimic ca sa fii fericit. Ai nevoie doar de motivatii pentru a merge mai departe cu fruntea sus. Daca simti ca primesti, ofera. Altfel stai in banca ta!

Accepta si imbratiseaza ceea ce esti si cum esti, iar totul o sa se asterne dupa sufletul tau. Fii bun, om frumos!

Articole recente