Gandul creeaza ceea ce iti doresti!

Totul este sa stii bine ce iti doresti. Nu ti s-a intamplat ca atunci cand iti focusezi toata atentia asupra unei dorinte, ea sa se si implineasca? Mai greu poate. Ceea ce ne dorim, uneori apare mai greu pentru ca, poate, nu suntem pregatiti pentru schimbare.

Vorbeam cu Gena Rusu, un om extraordinar care stie ce spune. Un om care nu arunca vorbe in vant. Pana nu este sigura de ceea ce spune, Gena asculta, analizeaza in tihna. Gena Rusu, consultant feng shui, dar si un om intelept. O femeie care stie ce vrea si stie sa iti dea un sfat fara ca, poate, tu sa il ceri. Ea te simte!

Cum spuneam, vorbeam cu ea si, ma rog, dintr-una in alta am ajuns la fraza aceasta „gandul creeaza ceea ce iti doresti”. Si zic: „Mai, chiar ai dreptate! Uite, asa… si asa… „. Si ma apuc sa ii povestesc diverse intamplari. Si spune: „Vezi, ti-am zis…”.

Cam asta este de fapt. Incearca sa gandesti si sa iti focusezi puterea gandului pe lucrurile care chiar iti sunt folositoare. Lucruri de care sa fii constient ca iti sunt ajutatoare si mai mult, ca te vor cladi cat mai frumos.

Apropo, am auzit de o campanie care cu siguranta iti va face ziua mai senina. Este doar pentru cei care inteleg si care vad dincolo de aparente.

Campania spune asa : „Nu te mai preocupa, esti frumoasa astazi!”.  🙂 Iti povestesc alta data despre initiatorul campaniei, culmea, este un barbat…

Revin si te intreb eu pe tine: „Ce vrei?”. Stii sigur ce vrei? Stii ce vrei de la viata? De la Dumnezeu? De la tine? Pentru tine?

Mama, cate intrebari, stiu. Sunt intrebari esentiale la care este bine sa iti raspunzi inainte de a cere ceea ce vrei.

Gandul creeaza doar daca tu esti sigur de ceea ce vrei. Vrei sa muncesti, sa avansezi in plan social? O sa ti se intample daca iti focusezi energia pe asta.

Vrei fericire? Vrei iubire? Vrei armonie? Vin toate. Toate la timpul lor! Gandul genereaza doar cand simte ca esti pregatit sa ai tot ceea ce iti imaginezi.

Totusi, mai ai nevoie si de un pic de deschidere pentru toate acestea. Optimismul, zambetul si intelepciunea, te vor duce pe drumul pe care ti-l doresti.

In plus, fii atent la semne! 😉

Poate ai primit deja ceea ce ai cerut, dar n-ai stiut sa apreciezi si ai dat cu piciorul in graba ta…