ghiozdan

Ghiozdan? Clar, la moda !

Ghiozdan? Clar, la moda

Vechiul ghiozdan, din nou in trend

Cu siguranta l-ai purtat cand erai adolescenta. Sau il porti si acum, cand ai nevoie de o geanta spatioasa si confortabila. Vorbesc despre banalul ghiozdan. Care, mai nou, este cel mai cool fashion item de pe podiumurile de moda.

Ghiozdan

Marii designeri au reinterpretat rucsacul si l-au transformat intr-un veritabil accesoriu de lux. “Rucsacul, sau ghiozdanul cum imi place mie sa-l numesc, este confortabil, comod si foarte cool. Colectia mea, Wisdom, contine o gama variata de culori, de la negru intens la argintiu, si este realizată din piele lăcuită sau piele cu efect 3D, de înalta calitate. Totodată, nici animal print-ul nu lipseşte, fiind reprezentat cu succes de un   piton roşu, lăcuit. Ghiozdanele sunt prezente pe două dimensiuni, classic size şi small size, tocmai pentru a completa cu succes orice ţinută, fie ea casual ori cocktail”, spune Bianca Ciuvat, creatoarea colectiei Wisdom Backpack.

ghiozdan

Fie ca este vorba de tinuta de zi cu zi sau de o complicata tinuta de seara, ghiozdanul poate fi completarea perfecta. “Desi pare greu, eu cred ca e usor de asortat orice ghiozdan. Ziua poti purta unul colorat, seara merge perfect cel negru, auriu sau argintiu”, spune Bianca Ciuvat.

Cei mai multi designeri aleg sa foloseasca pielea ecologica. Usor de manevrat, mai ieftina, aceasta inseamna cost mai redus la productie, adica preturi mai mici. Pe de alta parte, calitatea pielii naturale este greu de egalat, ghiozdanele realizate din acest material avand o durata mai mare de viata. “Eu produc doar ghiozdane din piele naturala. Sunt mai rezistente si de calitate net superioara celor din pielea ecologica. Pot rezista, daca sunt corect purtate, si cativa ani”, spune Bianca Ciuvat.

Eu sincer as purta un astfel de ghiozdan fara probleme. Se potriveste aproape oricarei tinute si este mai mult decat la moda.

Articole recente