Gomaj cu zat de cafea

Gomaj cu zat de cafea

Cum sa iti prepari acasa simplu si rapid un gomaj super eficient? Clasic, cu zat de cafea. Ai mai auzit asta si cu siguranta ai auzit si ca ar fi destul de dur pentru piele. Mai ales pentru pielea sensibila.

Daca ai pielea sensibila, renunta. Sau testeaza mai intai pe o portiune mica de piele si vezi cum se comporta. Maseaza fin locul si verifica dupa 24 de ore. Daca nu apar iritatii poti apela la acest gomaj cu zat de cafea pentru toata pielea.

Ma refer la corp, bineinteles.

Tuturor femeilor le place sa aiba pielea fina. Bine, stiu si barbati care apreciaza o piele fina, catifelata.

Si la fel de bine stiu si barbati care se lauda cu portiunile lor de piele fina 🙂

Revin insa, la gomaj. Aceasta varianta de gomaj este benefica pentru ca iti si hidrateaza pielea.

Hai sa iti spun cum sa prepari, ca doar nu masezi pielea simplu cu zat de cafea si atat. Nu. Este bine sa amesteci zatul de cafea cu un pic de ulei de masline extravirgin.

Uleiul de masline se foloseste pentru o mai buna hidratare. In plus, nu afecteaza derma. O data sau de doua ori pe saptamana, la dus, incearca aceasta varianta de gomaj.

O sa vezi efectul imediat. Dupa prima aplicare, deja pielea capata alta textura scapand de primul strat de piele „moarta”, cum se spune.

Daca nu ai timp de stat prin saloanele de infrumusetare cu orele, in doar 10 minute la tine acasa, in baia ta, te poti rasfata la fel de bine.

Gomaj cu zat de cafea

In plus, ai satisfactia si te poti lauda prietenelor ca ai descoperit America. Acest gomaj este foarte eficient si super simplu de realizat.

Ti-am zis, efectul este scontat si de durata. Este si mai bun inainte de epilare. Iti scoate la suprafata firele de par crescute pe sub piele. De preferat, totusi, este ca acest gomaj cu zat de cafea sa il faci cu o zi inainte de programarea la epilat.

Daca faci in aceeasi zi, risti sa te trezesti cu o iritatie de toata frumusetea. Si nu vrei asta.

Articole recente