Inaltimea, bat-o vina!

In viata este bine sa fii la inaltime sau sa te ridici la inaltimea asteptarilor si lista poate continua. Inaltimea fizica, in schimb, nu este intotdeauna atat de placuta pe cat ai crede. Stiu, o sa spui ca am luat-o razna, dar, crede-ma nu este atat de simplu sa fii un om inalt.

Daca cineva vrea sa schimbe un bec, ma poate suna! :)) „Nasul pe sus” pe care il port dupa mine zilnic, pe multi ii indeparteaza de mine. Majoritatea oamenilor cu care am de-a face trebuie sa imi vorbeasca mai tare. La mine aici, sus, sunetul ajunge mai greu si atunci ca sa fim la aceeasi „inaltime” ar fi bine sa vorbesti mai tare, maica.

Asa ca pe lista – „inaltimea, bat-o vina” pot adauga:

  • in automobil, in spatele meu, respectiv in spatele soferului, nu mai poate sta nimeni. Scaunul este dat la maximum in spate ca sa am loc la picioare;
  • in avion prefer locurile acelea cu iesirile de urgenta. Sunt minunate, iar genunchii mei zambesc;
  • toti pantalonii mei sunt la moda. Noroc ca se poarta pantalonii acestia pana la glezne;
  • bluzele cu maneca lunga ajung, dupa prima spalare, bluze cu maneci trei sferturi.

Numarul de la incaltaminte este perfect proportional cu inaltimea. Om mare, picior mare! Da, eu chiar traiesc pe picior mare, mai exact – 41. D-asta, sunt eu „cu picioarele pe pamant”!

Hai sa nu fiu rea, este chiar frumos sa fii la inaltime! Nu am nevoie de scaun, scara ca sa ajung la raftul de sus in bucatarie. In plus, mobila pe care o am, am facut-o la comanda, (Prios – oameni de incredere care lucreaza exceptional), toata mobila este la inaltimea potrivita pentru mine.

Inaltimea m-a ajutat in cele mai „grele” momente. De exemplu, pe vremea cand mergeam cu  RATB-ul era chiar bine sa fii la inaltime!

Si totusi, „inaltimea, bat-o vina” in ultima perioada imi cam da batai de cap. De aici, de sus, lumea se vede altfel. Cred ca sunt un pic mai aproape de univers decat majoritatea. Cu capul in nori, viata capata alt sens.