inaltimea

Inaltimea * Doar un standard

Inaltimea * Doar un standard 

Atata caz se face pe diferenta de inaltime cand de fapt substanta este alta. Sa fii la inaltime nu inseamna sa fii inalt si nici sa porti tocuri de 15 cm. 

Sa fii la inaltime tine de cu totul altceva. 

Atata se plang fetele de inaltimea cu care au fost inzestrate si atata se chinuie pe diverse incaltari care le rup picioarele… Nu le inteleg. Pe bune, de ce atata chin? Daca asa esti, de ce sa te straduiesti sa fii altfel? De ce sa iti faci mustrari de constiinta cand te duci la cumparaturi ca nu iti poti lua diverse obiecte vestimentare care pe tine nu ar sta bine doar pentru ca esti miniona?

Cred ca inaltimea este doar un standard cu care am fost obisnuite din reviste. Cred la fel de bine ca oricine poate fi un model de succes atata timp cat are atitudinea necesara. 

In plus, nu trebuie sa fim toate manechine/ fotomodele. Fii ceea ce esti fara artificii evidente. 

Mai am o chestie. Ea si el. Ea mai inalta, el mai micut un pic. Asa si? Si ce daca ea este mai inalta? Daca ea accepta inseamna ca nu trebuie sa te uiti lung la ei doi. Daca ei doi se simt bine asa cum sunt, de ce sa stai tu sa-i judeci si sa-i arati cu degetul?

Mi-au zis multi „ei” mai micuti, replica: „Esentele tari se tin in sticlute mici”. Mai, cam asa este. Inaltimea este doar o chestie vizuala. Emotional si sufleteste nu se simte. Asa ca nu mai judeca dupa inaltime si diferenta de inaltime. 

Mai important decat orice pe lumea asta este sa fii linistit sufleteste si fericit emotional. Daca ai asta, poti muta muntii din loc! Nu iti trebuie inaltime ca sa escaladezi si nici ca sa poti atinge cele mai inalte teluri. 

Fii asa cum esti si bucura-te de ceea ce ai. Tu esti esenta chiar si intr-o sticla mica 🙂

Articole recente