iubeste

Iubeste si vei fi iubit * Asteptari

Iubeste si vei fi iubit

Este mai simplu decat crezi. Nu te costa, nu te doare si nici nu te frichine. Este atat de simplu sa iubesti ca nici nu iti dai seama.

Problema este la noi. Noi sau mai bine zis, la tine. Tu ai asteptari. Asteptari pe care nu trebuie sa le ai. Daca iei lucrurile simplu, cum vin ele si te bucuri pe masura, n-ai de ce sa iti faci griji. Cat este sa fie, atata este.

Iubeste si vei fi iubit

Iubeste si aici ma refer sa te iubesti pe tine! Atata timp cat te iubesti pe tine, ceea ce iti doresti va veni usor, usor. Nu visa la schimbari majore. Nu visa la fat frumos, cai verzi pe preti. Traieste-ti clipa, momentul si iubeste-te pe tine mai presus de orice.

Atata timp cat tu esti impacat cu tine, ceea ce visezi o sa se indeplineasca. Si o sa se intample asta mai repede decat iti faci tu planuri. Cand zic iubeste-te pe tine ma refer la respect. Respecta-ti sinele si cei din jur te vor respecta. Atata timp cat tu stii sa iti aranjezi viata si starile pe care ti le ofera, si din exterior o sa vina pe masura.

Fa fata oricarei situatii, oricat de grea ti s-ar parea. Pentru orice exista solutie. Pentru tot ceea ce tie iti pare a fi fara iesire, exista rezolvare.

Atata timp cat ai mintea limpede si solutiile apar, necontenit. Si cu cat te iubesti mai mult, cu atat o sa iti dai seama ca nimic nu este imposibil.

Vrei sa fii iubit? Se poate, daca te iubesti pe tine. Vrei sa muncesti? Se poate daca iti doresti asta cu adevarat. Orice se poate daca stii sa oferi pe masura asteptarilor. Si vice versa. Orice ti se poate intampla daca generezi sa ti se intample.

Iubeste tot ceea ce te inconjoara si vei fi iubit pe masura! :*

Articole recente