lei it go

Let it go… Uneori este sanatos sa renunti

Let it go… Uneori este sanatos sa renunti

Iti propui lucruri, le planifici, le aranjezi cat mai bine posibil si ti se da totul peste cap cum ar veni, printr-un simplu click. Iti ruineaza un pic Universul. Te enervezi, te framanti si… La ce bun? Te intreb eu pe tine, la ce bun sa te deranjezi emotional atat? Nu ajuta la nimic. Totul se intampla cu un scop.

Suntem viciosi si dependenti de control, dar uneori este mai sanatos sa renunti.

Mie mi se intampla frecvent ca atunci cand ma agit prea mult pentru un lucru, situatie sa zic, sa nu iasa asa cum imi imaginez eu. Initial am stat si m-am framantat, agitat pentru situatia respectiva. Este de fapt dezamagirea ca nu a iesit asa cum mi-am propus.

Insa, am ajuns la performanta de a-mi da seama ca daca n-a fost sa se intample, inseamna ca nu trebuia. Ceva m-a tinut departe de ceea ce am planificat si poate ca a fost mai bine asa.

Let it go… Uneori este sanatos sa renunti

Sunt sigura ca si tu ai intampinat astfel de situatii si poate treci printr-una asemanatoare chiar acum. Dar, „no pressure” mi-a zis cineva la un moment dat, ma rog cu alt scop decat cel initial. Eu il folosesc in sensul lui adevarat. Asa ca, no pressure. Nu e panica, man! Cum ar veni.

Oricat te-ai stradui tu Universul este inaintea ta cu un pas asa ca n-are sens sa stai sa iti faci ganduri ce si cum, de ce, si asa mai departe. Asa trebuie sa fie. Orice! Orice, asa este sa fie pentru ca it must be like that.

Lasa lucrurile sa se aseze si o sa vezi ca ceea ce ai considerat a fi ceva rau de fapt este un lucru benefic tie. Ceea ce tu ai considerat sau ma rog, te-a „dezfumlat”, este mai sanatos pentru tine sa „let it go”.

Nu este atat de greu sa „let it go” mai ales atunci cand iti dai seama ca tot efortul a fost mai mult decat situatia ar fi meritat, in sine.

Uneori, este mai bine sa mergi pe calea pe care ti-ai ales-o. Stiu, este greu dar, nu imposibil. Poti sa faci orice, orice atat timp cat esti intelept si nu un om slab si las care se lasa influentat de terte sentimente.

Let it go! Este mai sanatos asa!

Articole recente