Nori * Fii cu capul in nori

Imi plac norii. Imi place sa ma uit la nori pentru ca pot sa imi imaginez ce vreau eu. Pot sa imi creez tot ce vreau eu doar cu o simpla privire. Pot sa ma rup de tot ceea ce inseamna nebunia cotidiana si mai mult de atat, privitul si imaginatia ma relaxeaza.

Frumosul in viata asta conteaza enorm. Iar daca poti crea frumos dintr-o privire de ce sa nu o faci. Imagineaza-ti ce vrei, viseaza si o sa vezi ca incetul cu incetul lucruruile se vor aseza precum iti imaginezi.

Daca tu speri, nu iti abandona speranta. Nu ai de ce, oricat de imposibil ar parea. Mintea poate realiza mai mult decat iti poti tu imagina. Si trebuie sa ai incredere. Daca vine din toata inima, fa-o. Daca ceva se clatina, renunta.

Este simplu, nu merge cu jumatati de masura. D-asta imi place sa privesc norii. Pentru ca oricat te-ai uita la ei, isi iau forma pe care ti-o imaginezi tu.

Da, visatoare, si ce este rau in asta? Sa visezi cred ca tine de intelepciune cumva. Cred ca cei cu mintea limpede si suficient de curajosi, automat sunt intelepti. Si atunci de ce sa nu visam chiar daca suntem intelepti. Cica daca esti intelept esti prea realist. Contrazic acest aspect. Fii intelept, realist si totodata visator. Nu strica sa fii, uneori nu mereu, cu capul in nori.

Nori * Fii cu capul in nori

Fii cu capul in nori, tu cu tine. Iubeste-ti timpul petrecut cu tine si o sa vezi ca lucrurile se aseaza altfel in viata ta.

Ce vrei? Ce castigi la treaba asta? Si ce vrei sa dovedesti cu asta? Sunt intrebari pe care ar fi bine sa ti le adresezi ori de cate ori vrei sa faci un pas inainte. Fa pasul abia dupa ce iti raspunzi la, macar, aceste trei intrebari simple.

Altfel, stai in banca ta si fii mai de graba, cu capul in nori.