Om mare… M-am facut om mare si tot degeaba.

Nu ma lecuiesc de naivitate, visarea si nu incetez sa sper. Sper in scantei, visez la emotii de fericire si in naivitatea mea cred in true love. Stupid me!

Sa iti povestesc cum imi imaginam eu viitorul cand eram mai mica. De fapt si de drept, dupa ce a inceput sa se schimbe ceea ce imi imaginam eu, mi-am dat seama ca nu trebuie sa imi mai fac planuri. Si chiar daca sunt „om mare” tot nu am incetat sa am asteptari de la oameni. Foarte gresit gandit!

De fiecare data cand am avut asteptari de la oameni, am fost dezamagita. Trebuie sa fac cumva sa scap de treaba asta!

Ma rog, hai sa iti spun cum imi imaginam eu viitorul. Initial am vrut sa fiu „medic de animale”, medic veterinar mai exact. M-am razgandit subit cand am aflat ca trebuie sa stau cu burta pe carte peste masura rabdarii mele. Asa ca mi-am schimbat dorinta si am visat la o cariera de designer vestimentar. Vezi tu, s-a dus si povestea asta. Am ajuns in cu totul alta meserie care ulterior s-a dovedit a fi ceea ce imi place sa fac cel mai mult.

La 18 ani visam la permisul de conducere. N-a fost sa fie chiar la 18, dar a venit in scurt timp. La 20 de ani, vedeam doar munca plus distractie. Distractia era dupa program si se termina tarziu in noapte, dar nu aveam eu griji. Nu imi pasa ca aveam sa dorm doar 3 ore sau mai putin.

Am ajuns si la 25 de ani. La 25 am inceput sa visez la calatorii nebune, la viata mai alerta decat pana atunci si imi imaginam ca voi ajunge in „varful muntelui” fara sa alunec nici macar un pic.

Eh, revin un pic la copilarie si iti spun cu mana pe inima ca pe la 5 ani, aveam impresia ca oamenii care au varsta de 30 de ani, sunt deja batrani. Mi se parea ca daca la 30 nu esti un om la casa ta, cu familia ta, masina, job „bun”, mi se parea ca n-ai nimic.

Vezi tu, am ajuns la 28 de ani si mi-am dat seama ca socoteala de acasa… Nu se potriveste neam. Om mare, probleme mari, situatii le spun eu. Problemele sunt doar de sanatate. Situatiile au solutii oricat de grele ar parea situatiile.

Cred ca abia dupa 28 incepi sa traiesti cu adevarat. Sa simti intens toate emotiile si abia dupa 28 incepi sa devii om mare. Nu este o varsta atat de wow, dar cred ca este un numar decisiv. Insumat inseamna numarul 1.

Numarul 1 , o cifra puternica si numai buna pentru schimbare.

Scopul acestui articol? Nu iti face planuri, traieste-ti clipa si nu mai visa la cai verzi pe pereti. Fara asteptari, lucrurile bune apar cand vor ele nu cand vrei tu! Kissessssss.