Organismul are nevoie de ajutor!

Nu ai cum sa fii tot timpul in forma. Oricat de ordonat ai manca, oricat de organizat ai fi uneori ai nevoie de ajutor. In plus, hai sa fim sinceri, cu totii facem excese.

Cu totii mai „uitam” sa mancam, dormim putin sau traim intens anumite momente dupa care ne dam seama ca am exagerat. 🙂

Pentru orice exagerare organismul se revolta. Cat sa suporte si el o minte haotica, o inima prea „iubareata” si o energie in exces?

Ca sa nu mai zic de minte. Stii ca de fapt tu consumi enorm cat gandesti?

Inima in sine, ar lucra, dovedit stiintific doar 9 ore pe zi. Doar 9 ore pe zi inima pompeaza si lucreaza la cote maxime, apoi intra in stand by. Iar pentru acele 9 ore iti dai seama ca are nevoie de multa energie ca sa iti puna tot organismul in miscare.

Ok, tu te mai si relaxezi ba cu o baie cu spuma, o carte buna, un vin si lista poate continua. Somn, asta este foarte important. Cand nu poti sa le faci pe toate acestea apeleaza la ajutoare. In plus, uneori, oricate ai face tu tot ai nevoie de ajutor.

Ca sa imi ajut organismul apelez la suplimentele de la GNC organismul

Suplimente GNC Ultra Mega Green Women’s sunt din categoria de pastile de care sunt cu adevarat multumita. Nu iau pastile decat la nevoie. La necesitate mai exact. Nu imi plac pastilele asa ca apelez la ele cumva in caz de urgenta. Total gresit, de altfel. Organismul are nevoie de ajutor din cand in cand.

Organismul are nevoie de GNC Ultra Mega Green Women’s

Nu mai este nici leguma cum era o data, nici carnea si practic nimic, nu mai este cum era o data. Asa ca fa bine si ajuta-ti trupul, mintea, inima, oasele daca vrei totusi sa dai randament in tot ceea ce faci.

Nu le lua ca pe bomboane si nu urmari intocmai prescriptia de pe ambalaj. Un medic foarte bun mi-a spus asa: „Ia suplimente, dar, ia-le cate 2-3 zile pe saptaman, apoi fa pauza. Altfel iti obisnuiesti asa organismul iar el nu mai produce tot ce trebuie sa produca. Practic, se leneveste.”

Asadar, poti sa iei suplimente, dar cu masura.

Si stai fara grija, aceste suplimente GNC Ultra Mega Grees Women’s, nu te ingrasa, nicidecu. Nu iti dau pofta de mancare si nu iti afecteaza cu nimic „trupul”.

Eu iau una de 3 ori pe saptamana, dimineata.

Le gasesti cam in orice farmacie, eu le-am luat de la SensiBlu.