Oskar Stadler Form * Un umidificator de nădejde pentru locuința ta.

Oskar este cel care face treaba cand tu nu esti atent. Cand tu stai sa iti faci treburile tale, ori ai vreun moment de relaxare, Oskar munceste de zor. 

Cei de la Stadler Form s-au gandit la tine, așa ca ti-l aduc în casa pe Oskar.

Ce face el, Oskar?

Este un umidificator. Habar n-ai cat de important este aerul pentru tine. Dacă nu ai plante, ori alte ajutoare care sa iti oxigenezi aerul sau dacă ești pasionat de gadgeturi, te sfătuiesc sa apelezi cu încredere la Stadler Form Oskar. Este aparatul de care ai nevoie! Știi tu vorba aia: „Am nevoie de tine ca de aer?”. Degeaba ai aer dacă nu ai aer de calitate, asa ca d-asta zic, Oskar face treaba buna! Acest aparat iti umidifica aerul perfect incat tu sa poti dormi, ori sa lucrezi la calculator în voie. 

Este un umidificator de ultima generatie, care are grija ca tu sa nu inspiri toate impuritatile din aer. 

In plus, nu ocupa mult spatiu.

Oskar de la Stadler Form este varianta medie de umidificator. În funcție de spațiu poți apela la alte produse din aceeași gama. Eu am ales Oskar pentru ca este exact ceea ce am nevoie.

Produsul vine bine ambalat și este mai toata placerea sa îl desfaci. Ai surpriza ca atunci cand îl scoți din cutie sa găsești exact acel produs care iti bucura și ochiul. 

Design-ul este unul modern și se potrivește în orice încăpere. Nu este foarte voluminos și își face treaba din orice colț al locuinței. 

Fata de alte produse Oskar are doua filtre evaporative eco-friendly. Sunt acele filtre ecologice care se incarca de toate impuritatile pe care tu le ai in mediu.

Are capacitate de 3,5 l și nu are nevoie de vreo apa specială. Apa de la chiuveta este exact ce are nevoie. In plus, are si un spatiu unde ii poti pune arome. Cu alte cuvinte, în timp ce iti purifica aerul iti emana și un miros cu adevărat plăcut. 

Oskar Stadler Form * Ajutor de nadejde * Umidificator locuinta

Oskar este prevăzut cu mici led-uri de atentionare, în fuctie de necesitatile lui, cat si ale tale. Dar îți povestesc despre asta un pic mai încolo după ce mă bucur de el mai bine. 

VEZI VIDEO