Oskar Stadler Form Somn linistit

Ti-am zis, a apărut Oskar în viața mea in urma cu putin timp. Sceptica din fire, la inceput nu i-am acordat cea mai mare încredere, insa, acum după ce ne-am cunoscut mai bine, pot spune cu mana pe inima ca este exact ce aveam nevoie.

În video poți observa exact cum funcționează, este super simplu si la indemana oricui.

Am o problema cu aerul, in general zic. Am sinuzita si rinita alergica, asa ca unde este praf, curent sau alti factori, imediat simt un discomfort. De cand a aparut Oskar de la Stadler Form pot spune linistita ca nu mai am nicio problema cu aerul. Umiditatea este perfectă in dormitor, asta datorită procesului de a aspira aerul si a-l umidifica gradual, in functie de dorintele tale. Are mai multe procente de a crea un aer perfect umed.

Oskar este silentios si, mai mult decat atat, mi-a placut enorm ca este ecologic si are grija ca germenii din aer sa fie anihilati. Este un aparat economic, așa ca nu te sfii sa il lasi pornit toata ziua. Nu consuma mult!

Asta inseamna ca Oskar produce un aer curat, perfect pentru o respirație benefică organismului.

In plus, ti-am spus, imi place enorm ca ii poti introduce uleiuri aromatice. Asadar, aerul emanat este si frumos mirositor. Lucru important, mai ales daca tu crezi in aromaterapie. Exista mirosuri care te calmează sau care chiar iti pot da o stare de beatitudine.

Oskar Stadler Form * Ajutor de nadejde

Oskar Stadler Form are un design care se potriveste perfect in orice incapere. Nu ocupa mult spatiu si este usor de curățat. In plus, fata de alte dispozitive din aceeasi categorie, Oskar are un orificiu pe unde ii faci “plinul”. Totodata, fata de alte aparate din aceeasi gama de la alte brand-uri, Oskar este prevazut cu butoane ascunse. Sunt minunate si ca design, dar si ca eficienta. Sunt atat de bine proiectate butoanele, incat, daca sunt nepotii in preajma, nu il pot accesa atat de usor.

oskar stadler form

Liniile aparatului sunt elegante, iar materialul este de cea mai buna calitate. De cand a aparut Oskar in viata mea am uitat de insomnii si de respiratie greoaie.  

A… si am uitat sa spun, fata de alte aparate de umidificat, Oskar Stadler Form are doua filtre ecologice. Datorita acestui sistem de inalta generatie, dupa primele 5 minute simti efectele unui aer purificat cu adevarat.

Este usor accesibil si il poti comanda foarte simplu cu doar cateva click-uri de pe www.intax.ro

VEZI VIDEO