Par frumos? Kava Kava sampon

Am incercat multe si incerc pentru ca imi place sa schimb produsele. Cand vine vorba de par cu atat mai mult sunt deschisa sa testez si sa incerc tot ce este mai bun. Asadar, am ajuns la sampon Kava Kava. Este un sampon genial, sincer. 

par frumos

Eu am ales sa incerc varianta de sampon Kava Kava din gama pentru par deteriorat si uscat. Pot sa spun ca face minuni inca de la prima spalare. 

Imi place foarte mult acest sampon ca nu iti ingrasa parul si firul este perfect curatat. Este un sampon care face suficienta spuma, drept urmare nu este nevoie sa pui un pumn de lichid pentru a-ti acoperi intreaga podoaba. 

Te sfatuiesc, la fel cum am fost si eu sfatuita, sa samponezi parul de doua ori la fiecare spalare. Daca dai doar o data cu sampon nu faci nimic. In plus invata sa iti speli cum trebuie parul. Daca faci ce trebuie nu esti nevoita sa te speli zilnic pe par oricat de mari ar parea problemele scalpului. Trebuie sa sti cum sa iti aplici samponul si sa stii cum sa „freci” ca sa nu fi nevoita sa stai la coafat zilnic. 

Spalatul pe cap nu trebuie sa dureze 2 minute. Nici vorba. Spala-te pe cap calumea minimum 10 minute si abia apoi poti sa te plangi ca produsul nu a fost bun. 

In cazul de fata, samponul Kava Kava chiar isi face treaba si dupa doar cateva minute simti ca firul de par este bine curatat.

Ce face acest sampon? 

Par frumos? Kava Kava sampon

Samponul Kava Kava din gama pentru par deteriorat si uscat are grija sa nu mai ai aceste probleme. Are grija ca firul sa fie hidratat perfect si scalpul sa nu sufere modificari. Este o varianta de sampon care contine ingrediente organice. 

Si crede-ma chiar isi fac treaba, mai ales pe un par blond vopsit.