Par sanatos si frumos, nu este atat de greu sa obtii asta. Este destul de dificil, spune lumea, sa ai grija de un par vopsit.

Mai ales blondele, ele se plang cel mai mult. Parul, zic eu, te poate scoate din multe situatii, dar doar daca este un par frumos si sanatos. Iar pentru a obtine asta trebuie sa ai un pic grija de el. Vantul, vremea rece, aerul prea cald al feonului, si cati alti factori care iti distrug calitatea firului de par.

par sanatos

Iti spuneam ca nu este deloc complicat sa ajungi sa ai parul ca fetele din reviste.

Cu siguranta ca te uiti lung la reclame. Mai exact, te uiti la femeile alea care radiaza in fiecare cadru. Toate niste zane cu diverse podoabe de stai si te intrebi : „Ce mananca, frate, asta?”. Ca sa nu mai spun de indoiala pe care o ai, ca tot parul acela ar fi al el. „Nu, n-are cum dom’ne. Are mese, da-o incolo…”.

Eh, nu este chiar asa. Si tu poti avea par sanatos si frumos cu mici trucuri, deloc costisitoare si foarte simple. Pe langa mastile clasice de la Luiza Essence, de exemplu (eu o folosesc pe cea pentru par deteriorat).

Pe langa aceasta masca, care, apropo, este extraordinar de buna. Si spune asta o blonda veritabila. :)) Chiar este buna si actioneaza rapid. Trebuie sa o aplici pe parul ud, dupa spalare si stai cu ea 2-3 minute. Minunata cand te grabesti.

par sanatosEi, dar, trebuie sa mai aplici si alte uleiuri, masti traditionale, din cand in cand. Daca ai mai mult timp pentru rasfat iti recomand cu incredere uleiul de cocos. Eu aplic pe toata lungimea firului de par ulei de cocos si stau cu el minimum o ora. Direct pe parul uscat, incep sa aplic uleiul, pana la varfuri. Eu il folosesc pe cel pe care il gasesti in magazinele DM. Crede-ma ca nu este deloc scarbos si chiar miroase minunat.

 

par sanatosDaca ai rabdare, chef, stare, poti sa aplici uleiul de cocos, iti strangi bine parul si apoi iti pui o casca de dus peste care pui un prosop ori o caciula si dormi asa, o noapte.

Nu, nu este greu sa dai uleiul jos din par. Nu trebuie sa te speli de 50 de ori cu sampon. Dupa doua samponari ai scapat de tot.

Eu, dupa ce samponez bine parul de doua ori, mai aplic si masca Luiza Essence si apoi, inainte de a usca parul, serul de la Luiza Essence, pe varfuri.

 

Et voila! Par frumos si sanatos!