parul rezista

Parul rezista * Avocado face minuni

Parul rezista * Avocado face minuni

Trebuie sa ai grija de parul tau pentru ca el te poate scapa din multe dificultati. Sunt foarte la indemana tratamentele si mastile profesionale, dar daca ai timp si chef sa te „mazgalesti” poti incerca si alte masti, sa spun traditionale. 

Parul rezista doar daca ai grija de el.

Nu ca ar fi tocmai o masca pe care sa ti-o pui pe par tot timpul, ca n-ai mereu chef sa stai cu o „maioneza” pe par, insa din cand in cand, merita. De altfel, cred ca daca iti faci un obicei nu iti poate dauna. Singurul dezavantaj este ca ar fi bine sa stai o vreme cu „maioneza” in par ca sa ai parte de rezultatul dorit. 

Parul blond de pilda este pretentios si cere multa atentie asa ca o astfel de masca daca o aplici pe parul uscat, el o sa spuna: „Iti multumesc”. Cred ca trebuie sa ai o comunicare buna cu tot ceea ce inseamna corpul tau si asculta-l ca nu te insala. Macar atat, macar organismul nu te insala. Si de aceea este bine ca atunci cand iti da cate un ghiont, asculta-l ca nu zice degeaba. 

Cand incepe, de exemplu ca parul sa cada, ai o carenta de vitamine sau alimentatia, somnul si multe altele sunt sub limita acceptata de organismul tau. Asa ca fa bine si schimba ceva in privinta asta. Ia suplimente si dormi bine. Apropo, suplimentele nu te ingrasa daca le iei corect. 

Revin insa la „parul rezista” si iti spuneam despre o masca foarte eficienta. 

Ai nevoie de:

  • un avocado;
  • o lingura de miere;
  • un galbenus de ou;
  • o lingura de ulei de masline.

Amesteci bine toate cele de mai sus si le pui pe par. Practic, trebuie sa iasa o „maioneza”, cum ziceam. De preferat este sa stai minimum o ora cu toata „masca” aceasta pe par. Daca repeti tratamentul macar o data pe saptamana, crede-ma ca face minuni. 

Se spala foarte usor, stai fara grija. Dupa doua samponari esti ca noua. Firul de par devine matasos si mult mai rezistent. Se poate aplica fara probleme si pe parul subtire.

Articole recente