Pasta de dinti naturala * Vivanatura

Nu sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de pasta de dinti, insa, prefer in general, naturaletea. Si daca o pasta de dinti poate fi naturala, atunci apelez la pasta de dinti de la Vivanatura.

Am descoperit o pasta de dinti care curata impecabil fara fluor si fara alte ingrediente care sunt, sa zic, „nocive”.

Prefer natural! Da! In orice circumstanta prefer natural si cat se poate de „true”. Cat se poate…

Daca este ceva „contrafacut” ma prind repede si renunt la fel de repede la a ma mai folosi de acel ceva.

Pasta de dinti este importanta pentru sanatate danturii.

De aceasta data nu am renuntat atat de usor la pasta de dinti de la Vivanatura. Este o pasta de dinti cu extracte naturale care iti confera, pe langa un gust placut, si o curatare cu adevarat buna.

Aceasta pasta de dinti naturala de la Vivanatura – GennaDent Forte este cu extract de argila si propolis. Este atat de naturala incat o poti si inghiti fara sa iti faci griji. Nu ca ai face asta vreodata, dar poate iti scapa 🙂

Cred ca dantura si sanatatea danturii sunt foarte importante asa ca, de aceea tot insist pe pasta de dinti. Cred in spalatul pe dinti de cel putin doua ori pe zi, dimineata si seara. Cred cu tarie si in toti factorii externi care iti ataca dantura si atunci ea, mititica, are nevoie de ajutor. Asa ca fa bine si alege o pasta de dinti care sa iti ajute sanatatea danturii.

Pasta de dinti naturala

Pe langa pasta de dinti important este periajul si mai mult de atat periuta de dinti. Eu sunt maniaca asa ca schimb periuta de dinti cel putin o data pe luna. Imi place ca periutele de dinti sa fie cat mai fresh. Imi dau mereu impresia de curat si ma ajuta sa am grija de mine.

Ai grija de tine! Asta conteaza in mare parte si apoi fa-ti griji pentru ceilalti. Sanatatea ta este mai presus de orice. Daca tu esti sanatos, poti obtine tot ceea ce iti doresti.