picioare frumoase

Picioare frumoase cu efort minim

Picioare frumoase cu efort minim

Pai, cine nu si-ar dori? Femeie zic. Ce femeie nu isi doreste sa aiba picioare frumoase rupte din revistele de moda. Fine, suple si fara imperfectiuni? Nu cred ca este niciuna care sa nu viseze la asa ceva. 

Eu de mica am avut o obsesie pentru picioare si na, din cauza inaltimii n-am cea mai buna circulatie, automat n-am nici cele mai superbe picioare. 

Dar am gasit solutia. Ma rog, n-am gasit-o singura. M-a ajutat @Irina Reisler. Ea este experta in ce tine de frumusete atat interioara cat si exterioara. Are cele mai bune sfaturi si iti recomanda produsele potrivite fara prea mult efort. Cred ca are treaba asta in sange, altfel nu-mi explic 🙂 @Irina Reisler rule!

Asa am ajuns sa folosesc de o vreme gelul PostQuam Criogel. Un gel cu efect de racire. Ce este special la acest gel? Pai, daca ai problema picioarelor umflate, te scapa numaidecat. 

Ca sa nu mai spun de faptul ca PostQuam Criogel te poate ajuta sa scapi de celulita! Folosita constant, de preferat dimineata si seara in doar doua saptamani deja se vad efectele reducerii celulitei. 

Efectul picioarelor desumflate este imediat de la aplicare. Asa ca, te sfatuiesc sa o folosesti daca intampini vreuna dintre situatiile de mai sus.

Ce imi place cel mai mult la acest gel?

picioare frumoase PostQuam criogel

Simplu, faptul ca este gel si intra imediat in piele. Nu iti lasa senzatia de piele grasa, lipicioasa sau mai stiu eu ce alt disconfort iti poate crea o crema. 

Efectul de racire dureaza toata ziua daca aplici gelul dimineata de exemplu. Nu ti se lipesc hainele de tine, deci o poti folosi cu incredere dupa dus. In plus, ai o senzatie de picioare usoare in doar cateva secunde. 

PostQuam Criogel – un Gel care iti salveaza picioarele. 

Picioare frumoase cu doar cateva miscari, un gel aplicat dimineata si seara face minuni. 

Articole recente