„Sa ne’amintim”, spune poetul.

Nu este la indemana oricui sa compuna, insa acest poet spune multe in cuvinte putine. Uneori neinteles, el, poetul, are tendinta sa te afunde in rime poate prea profunde. 

Nu este pentru oricine si cu riscul de a fi criticat, „poetul” isi asterne gandurile fara nicio mica temere. Sa ne’amintim de trairi, sentimente si multe momente care ne-au bucurat odata inimile. Incarca-te doar cu ceea ce te face cu adevarat sa simti un dram de fericire, un dram de multumire sau un dram de liniste adanca. 

Ia o pauza de la ceea ce te incarca negativ si gaseste-ti puterea sa te delectezi detasandu-te de tot ceea ce te face sa fii intr-un ritm alert. Ia o pauza si aduna-ti gandurile. Sa ne’amintim de frumusetea vietii care nu inseamna doar alergatura si goana dupa bani. Fericirea poate fi in lucruri marunte si mai ales, fericirea este in tine. Tu iti controlezi starile si dorintele. Adu-ti aminte ce iti doresti si ce scop ai pentru a-ti indeplini dorinta. 

Poetul nostru reuseste si de aceasta data sa atraga atentia si sa te faca pentru o clipa sa iti imaginezi o parte din frumusetile pe care ni le da pamantul. Asa ca nu uita, natura este prima ta sursa de liniste si impacare cu tine insuti. Imagineaza-ti din urmatoarele randuri ca esti in locul descris si nimic nu te poate atinge. 

„Daca Dumnezeu e cu mine, nimeni nu este impotriva mea”- Vorba aceasta se aplica fara indoiala si in versurile de mai jos. 

Sa ne’amintim

Pe inserat, într-o ingadurare zilnica,
Noaptea…
Si-a îmbrăcat o rochie imensa – luna.

O mana din cer…
Si-a aruncat de pe degete toate inelele
Si-au aparut stelele.

Parul unei zane nocturme…
Au împletit… Calea lactee

Si noriiau plecat să se vândă… Ca fulgi…

De care ori ploua…
Să ne’amintim
de c u r c u b e u.