Sari peste obstacole

Din categoria: „Imi place filozofia” 🙂

Fii precum caprioara ori precum gimnastii la Jocurile Olimpice.

Sari peste obstacole

In viata intampini si obstacole trebuie doar sa stii sa nu le privesti ca pe ceva greu de trecut peste. Obstacolele sunt pentru a ne face mai puternici. Nimic nu este de nerealizat si nimic nu este greu de atins. Orice scop ai avea il poti atinge daca alegi calea buna.

Invata din greseli si uita-te in urma doar cand vrei sa iti confiri ca nu trebuie sa adopti aceeasi atitudine pentru a ajunge acolo unde ti-ai dorit.

Care este scopul? Asta este important, de fapt. Daca scopul este cel care iti aduce beneficii, merita sa sari peste obstacole. Totul este mai usor de atins atunci cand stii clar ce vrei. Defineste-ti scopul si scoate-ti la inaintare toate armele pentru a-ti duce planul la bun sfarsit.

Planul – alt aspect foarte important.

Care este planul? Fa-ti planuri. Fa-ti ganduri in privinta aceasta si respecta-ti programul ca atare. Planifica-ti timpul si atunci nu o sa mai spui: „N-am timp” sau „Nu pot pentru ca nu am timp”. Nu exista asa ceva! Nu exista sa nu ai timp cand stii clar ce vrei, si cand iti organizezi viata de asa natura incat sa iti atingi telurile.

Fa-ti planul in asa fel incat sa ai sufletul impacat. Sa poti sa te bucuri si de viata ta, sa ai si satisfactia ca ai bucurat vietile altora.

Primesti ceea ce oferi. Si chiar asa este. Oferi bine, primesti bine. Oferi iubire, primesti iubire. Universul este intr-o continua miscare si aranjeaza lucrurile de asa natura incat sa te invete sa faci ceea ce trebuie facut. Sa primesti ceea ce ai nevoie.

Nimic nu este intamplator. Stii asta! Asa ca orice obstacol ai avea in cale, sari peste el ca un purice 🙂 Puricele sare pana la 7 m in inaltime, este usor si are precizie.

Sari peste obstacole!