Acasa Lifestyle Schimbarea * Accepta schimbarea

Schimbarea * Accepta schimbarea

4 min read
0
0

Schimbarea * Accepta schimbarea

La un moment dat simti ca trebuie sa faci o schimbare. Ti-e teama! Iti pui tot felul de intrebari. Iti faci griji in toate privintele.

Uneori tinzi sa te gandesti mai mult la cei pe care urmeaza sa ii afecteze schimbarea pe care tu ai de gand sa o faci. Si totusi, simti ca trebuie sa faci ceva. Sa mergi pe alt drum, sa te comporti altfel sau sa ai alta gandire. Schimbarea este binevenita oricand. Accepta schimbarea! Daca o faci din suflet si daca intuitia iti spune ca este varianta pe care trebuie sa mergi, nu te mai uita in urma!

Ceea ce crezi tu ca este gresit sau ceea ce ai tu impresia ca va fi o “lovitura” grea pentru cineva, se va dovedi in viitor a fi o miscare buna. Directia pe care ar trebui sa mergi este – inainte. Mergi inainte! Priveste ceea ce ai facut cu zambetul pe buze. Uita-te in urma cu recunostinta si apreciaza experintele prin care ai trecut.

Nu traversa podul pana ce nu ai ajuns la el” – spune o vorba. De ce sa te framanti pentru ceea ce urmeaza cand tu nu stii sa iti traiesti prezentul?

Ajungi la pod si apoi vezi cum faci ca sa il traversezi.

Accepta ca asta iti este drumul si o sa vezi ca nu are cum sa fie un drum anevoios atata timp cat tu crezi in el. Crede in decizile pe care le iei si crede in tine!

Cand intuitia ti-a spus ca trebuie sa o apuci pe alta cale, nu ti-a spus degeaba. Sunt atatea carti care ne invata sa ne ascultam intuitia si totusi, noi nu stim sa o luam in seama.

Schimbarea nu este niciodata o fapta rea. Este o noua directie care ti-ar putea aduce ceea ce ai trimis tu catre univers, poate, ani de zile. Ceea ce tu ti-ai dorit ar putea fi chiar in aceasta schimabre pe care o faci. Asa ca fii cu sufletul deschis si cu bratele largi intinse catre ceea ce urmeaza sa imbratisezi. Dedica-te si bucura-te de fiecare moment pe care il traiesti!

Booking.com
Încărcați mai multe articole înrudite
 • Minciuna are picioare scurte

  Minciuna are picioare scurte Si cand te gandesti… Habar nu ai cat de repede circula …
 • Fontana di Trevi

  Fontana di Trevi * Dorinta

  Fontana di Trevi * Dorinta Abundenta, sanatate, putere… Acestea sunt simbolurile de …
 • atunci

  Atunci… * Ca si acum

  Atunci… Atunci se intoarce foaia vietii cocorii cand se pierd… in zbor in rata…
Încărcați mai mult de Damiana
Load More In Lifestyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititi si

Minciuna are picioare scurte

Minciuna are picioare scurte Si cand te gandesti… Habar nu ai cat de repede circula …