sony xperia xz

Sony Xperia XZ * Review

Sony Xperia XZ , un telefon la nevoie se cunoaste!

Am încercat de-a lungul timpului cam toate marcile de telefoane, mai putin IPhone. IPhone nu m-a atras niciodata, asta poate pentru ca, probabil ma debusoleaza butonul de pe mijloc 😛 

Altfel, am incercat multe, însă de cativa ani incoace Sony Xperia m-a cucerit total. Sunt statornică ce-i drept si în privința obiectelor personale. Pană cum se pare că Sony Xperia mi-a satisfăcut toate nevoile. 

Am trecut de la un Sony Xperia Z3 compact la Sony Xperia XZ si pot spune ca diferenta majora am simtit-o la dimensiuni. 

Telefon mobil Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ , un telefon la nevoie se cunoaste!

Asta micu îmi plăcea ca il tineam bine in mana si puteam (chiar dacă nu este indicat) sa il manevrez si la volan (ocazional, evident). 

Asta mare – Sony Xperia XZ m-a cucerit cu procesorul extrem de rapid, camera foto cu o rezolutie de 23 megapixeli cea de pe spate iar cea frontala are 13 megapixeli. 

Are o capacitate interna de 32 de gb si ii poti atasa si card, ceea ce iarăși este excepțional. 

Cum sunt pasionată de tehnologie, telefonul pentru mine trebuie sa fie simplu și ușor de utilizat, asa ca Sony nu a fost deloc departe de nevoile mele. 

O data ce este în convorbire poți sa iti faci de cap atat pe mail, whatsapp, Facebook, cat pe orice alta aplicatie. Nu da rateuri dacă ai multe aplicații deschise. Funcționează în parametri perfecți și dacă îi dai 10 task-uri deodata. 

De altfel, funcționează minunat și cu GPS-ul deschis. Nu iti limitează nicio nevoie iar bateria tine chiar bine la cate lucruri îl pun eu sa faca. 

Intr-o zi normala in care vorbesc o gramada la telefon, folosesc whatsapp, dau mailuri și mai postez si cate ceva pe Facebook, na, clasic, Sony Xperia XZ are o autonomie de aproximativ 20 de ore. 

Bineinteles ca pentru a fi sigură tot stau cu incarcatorul după mine, dar pana acum nu am avut nevoie de nici o priză urgent ca „mi se termina bateria”. 

Pozele sunt făcute cu acest telefon, needitate. Cam asta știe sa facă așa, la prima strigare. 

sony xperia xz

(cam frig cand am facut poza, de aceea este si un pic tremurata)

Articole recente