supararea

Supararea, scapa de ea simplu

Supararea, scapa de ea simplu

La ce bun sa fii suparat? La ce bun sa tii supararea in tine? Invata sa iti controlezi trairile si sa dai la spate tot ceea ce este toxic.

Fie ca este vorba de o situatie anume, o relatie ori o intamplare, da-o la spate. Are nepotul meu- Andrei, o vorba: „Depasim momentul”. Daca la aproape 6 ani are intelepciunea sa spuna „Depaseste momentul”, noi, la varste cu mult mai mari decat a lui, de ce nu am face la fel?

Supararea, scapa de ea simplu!

Hai, sa depasim momentele care sunt „uracioase”. Fa-ti ordine in ganduri si scapa de suparare. Supararea iti poate crea mari probleme de sanatate.

Stii, cand esti suparat ti se intampla sa te doara capul, te dor oasele, stomacul, cate si mai cate stari te tot incearca. Si pentru ce? Pentru ce sa te framanti cand este atat de usor sa dai la spate ceea ce iti face rau. Totul este sa stii sa iti controlezi psihicul si sa iti induci starea de bine.

Fie, nu sunt absudra, este greu, dar nu imposibil. Noi singuri ne punem in ordine gandurile si grijile. Noi singuri avem capacitatea de a schimba lumea. Totul este sa vrei. Sa iti doresti cu adevarat.

Asa si? Te-a suparat cineva. Ok. Treci peste. Spune ce ai pe suflet. Daca n-ai cu cine, spune-ti tu in oglinda ce te-a deranjat. Descarca-te si mergi mai departe. Totul este trecator oricat de dificil ti s-ar parea.

Poate ca am eu gandirea optimista si cred mult in mine, dar si tu poti face la fel. Adopta o atitudine pozitiva, vesela si lasa impresia ca n-ai griji si o sa vezi ca ceea ce generezi o sa ti se intoarca. Fii bun cu dusmanul tau si fii si mai bun cu cel care chiar merita atentia ta.

Discerne… „Cele bune sa se adune, cele rele sa se spele”.

Articole recente