Telefonul tau are nevoie de grija ta

Fii cool, foloseste accesoriile de ultima generatie pentru telefonul tau!

Huse, lentile, selfie stick-uri, acumulatori din ce in ce mai performanti, cabluri luminoase. Toate acestea sunt special create pentru a ne ajuta sa accesorizam telefonul tau, cel de toate zilele. Un lucru e clar! Suntem dependenti! Cum de cine? De el, de telefon. Sau de tableta sau laptop. Tehnologia ne face viata mai buna. De ce sa nu ii facem si noi un upgrade? Device-urile electronice sunt parte din viata de zi cu zi, au devenit extensii ale noastre fara de care nu mai putem trai. Usor de accesat si mereu dispuse sa ne asculte dorintele si comenzile, telefoanele mobile pot fi acum transformate in aparate foto sau, si mai cool, in casetofoane. Industria s-a dezvoltat cu repeziciune iar tehnologiile suporta un upgrade continuu.

Telefonul tau are nevoie de grija ta

Daca telefonul tau este smartphone si vrei sa-l transformi intr-un aparat foto nimic mai simplu: ii poti atasa lentila profesionala gandita de cei de la Vetter. Rezultatul: selfie-ul perfect din vacanta. Sau de la iesirea la picnic, in parc.  De dimensiuni reduse, portabila si utila in orice situatie, lentila este compatibila cu o gama larga de telefoane sau tablete. Lentilei ii puteti adauga un selfie stick performant.

telefonul tau

Daca faceti parte din categoria celor care asculta muzica non-stop, ei bine, nimic mai simplu! Luati Boxa iSphere Surround cu tehnologia Bluetooth Speaker de la Vetter si gata, aveti propriul casetofon. Sau puteti asculta de pe youtube, in masina sau acasa, piesele favorite. Si, daca telefonul tau suna, nu-i problema! Poti raspunde si vorbi la…boxa. Sunetul este de inalta calitate, surround in 360 de grade, iar dispozitivul este dotat cu un microfon incorporat pentru apelul “maini libere”. Boxa celor de la Vetter este usoara, portabila si extrem de functionala.

Fii prieten cu tehnologia, nu musca!telefonul tau