Ten sensibil * Garnier solutie micelara

Daca ai probleme cu tenul, este bine sa folosesti produse destinate acestei situatii. Nu-mi place sa spun problema, problemele nu exista. Exista situatii! Asa ca iti recomand cu incredere Garnier solutie micelara pentru ten sensibil. Este o varianta foarte buna de a-ti curata tenul chiar daca nu ai machiaj pe el. 

Stiu, bunicile noastre nu aveau atatea solutii pentru situatii atat de simple. Dar nici poluarea nu era atat de mare pe vremuri cum nici alimentele nu erau atat de pline de e-uri cum sunt astazi. 

ten sensibil garnier

Asa ca am ales Garnier solutie micelara pentru a-mi ajuta tenul atunci cand are cea mai mare nevoie. Pe langa faptul ca demachiaza absolut incredibil, aceasta solutie micelara este minunata in zilele in care te gandesti sa lasi pielea sa „respire”. 

Daca ai porii deschisi ei se incarca cu tot ce este mai nociv si rau. Practic asa ajungi sa faci acnee si alte bubite pe fata. Aceasta solutie iti curata pielea foarte bine si o lasa catifelata. In plus, eu , care am si o sensibilitate mare a ochilor, am constatat ca Garnier solutia micelara pentru ten sensibil nu imi irita deloc zona ochilor. 

ten sensibil garnier

In plus, stii si tu, cand te demachiezi iti mai scapa un pic de solutie si in ochi. Nu iti face griji. Garnier solutia micelara este special creata pentru persoanele sensibile asadar nu iti creaza nici cel mai mic disconfort.

Ten sensibil * Garnier solutie micelara

Dupa o zi in care ai stat cu fondul de ten, pudra blush-ul si alte produse de makeup pe fata, demachierea nu o sa ti se para o corvoada. Imediat orice produs iti este indepartat fara nici cea mai mica problema. Nu trebuie sa iti mai faci griji ca o sa dureze o vesnicie sa dai jos „spaclul” cum ii spunem noi popular. 

Aceasta solutie curata imediat si ti-am zis fara nici cel mai mic disconfort. Incearca!