timpul

Timpul este pretios, foloseste-l cu cap

Timpul este pretios, foloseste-l cu cap

Totul este despre timp. Cu totii ne facem planuri si ne calculam timpul pentru a ne atinge scopurile. Uneori mai dai si gres. Alteori iti dai seama ca acorzi prea mult timp unui scop fara cale de succes.

Ca sa nu mai spun de timpul pe care il acorzi din toata inima iar el se intoarce impotriva ta.

Nu ti s-a intamplat niciodata sa iti oferi timpul si sa primesti in schimb egoism? Cu siguranta ca da. Sau sa oferi timp si sa iti dai seama ca l-ai irosit pe… te miri ce.

Da, avem asteptari. Pe de-o parte este normal, pe de-o alta ar fi bine sa incercam sa ne vedem de drumul nostru ca sa nu avem parte de asa zisele „dezamagiri”. Eu cred ca nimic nu este o „dezamagire” ci o experienta din care ai de invatat. O experienta in urma careia nu trebuie sa te apuci sa iti ineci amarul sau sa te afunzi in ganduri negre. Din contra. Vezi dincolo de aparente si incearca sa pricepi si sa accepti ca ceea ce ti-a oferit timpul, a fost precis.

A fost exact ceea ce aveai nevoie ca sa iti convingi inca o data indoielile. Ai incredere in tine in orice circumstanta. Si mai mult de atat, ai incredere in instinctul tau.

Cand viata iti da lamaie, fa limonada! Spune o vorba.

Prea folosita vorba, de altfel, dar adevarata.

Timpul este pretios, foloseste-l cu cap

De ce sa stai sa te framanti ca ti-ai pierdut timpul cand poti sa vezi si partea frumoasa a lucrurilor. Cu siguranta ca acolo in toata valtoarea a existat si o parte buna pe care poti sa o pastrezi ca o amintire frumoasa.

Asa ca tine fruntea sus in continuare orice ti s-ar spune din parti aleatorii. Tu stii mai bine ce ai facut, de ce si cum.

Kisses, timpul este in favoarea ta in orice circumstanta!

Articole recente