escapada transfagarasan

Transfagarasan * Escapada de weekend

Transfagarasan * Escapada de weekend

Transfagarasan- Fugi cand poti cat poti de departe. Din cand in cand ai nevoie de liniste, relaxare si de limpezirea mintilor. Fa asta! Incearca pe cat de des posibil sa iti cureti mintea si gandurile de tot ceea ce inseamna rutina. Si daca te linisteste sa pleci departe de locul unde iti faci tu treaba, nu ezita sa faci un drum foarte placut. 

Transfagarasan- un traseu care iti bucura mintea, sufletul si ochii. Din Bucuresti in functie de ruta pe care o alegi, faci in jur de 3-4 ore. In functie si de cate ori te opresti pe drum, evident. Nu spun de viteza cu care conduci pentru ca nu are sens. Trebuie sa mergi legal si sa porti centura de fiecare data cand te urci la volan. Si daca esti pasager, poarta centura de siguranta, este cel mai bine asa. 

escapada trasnfagarasan

Zis si facut. Escapada! Hai pe Transfagarasan asta pentru ca este pacat sa nu te bucuri de un peisaj superb si de un drum care, lasand la o parte asfaltul… nu este cel mai bun asfalt… Este un traseu pe care trebuie sa il parcurgi daca esti pasionat de condus. Este drumul care leaga oameni, curata mintile si relaxeaza toti muschii. 

Totusi, de preferat ar fi sa iti alegi bine perioada in care ai de gand sa faci aceasta escapada, nu de alta, dar este posibil sa te intalnesti cu toata tara pe drum sau mai rau, daca ajungi la Balea Lac, unde ajungi sigur, nu gasesti un mic spatiu unde sa parchezi. 

Transfagarasan * Escapada de weekend

Mai toata tara merge duminica, in sezon, pe Transfagarasan si asta pentru ca toti au aflat ca aerul de acolo plus peisajul sunt de neuitat si greu de inlocuit cu altele. 

Usureaza-ti viata si pleaca in aceasta escapada intr-o zi/ perioada, in care nu este tocmai concediu pentru cei mai multi dintre noi. 

Daca prinzi vreme buna, pleaca in aceasta excursie oricand simti nevoia de o gura de aer.

La un consum mediu de combustibil, costul acestei escapade este undeva in jur de 150-200 de lei. Restul depinde de poftele tale! 🙂

escapada transfagarasan

Articole recente