Vichy Aqualia Thermal crema de fata 

Ti-am zis ca sunt fan Vichy? Cred ca ti-am mai zis. De la apa termala, fond de ten pana la crema de fata. Nu am intalnit vreun produs care sa nu-mi placa sau sa nu mi se potrivească.

Îmi plac produsele de la Vichy pentru ca eu am pielea sensibilă, iar produsele pentru pielea sensibila de la aceasta firma mi se potrivesc de minune. 

Ti-am spus despre fondul de ten dermablend, acum hai să-ți povestesc despre crema pe care o testez de o vreme. 

Vichy Aqualia Thermal

Vichy Aqualia Thermal este o crema pentru hidratare pe baza de apa, ideala pentru tenul sensibil. O folosesc de doar o saptamana și îți pot spune că își face treaba extraordinar de bine. Pilea este catifelata, ridurile fine par a se fi estompat și nu ma ustura în zona ochilor deloc. Anumite creme imi provoaca iritatii în zona ochilor, aceasta nu. 

In plus, Vichy Aqualia Thermal  nu contine parabeni, ceea ce este minunat. Se spune ca iarna, pielea are nevoie de mai multă hidratare. Eu spun ca tot timpul pielea are nevoie de hidratare. Fie vara, fie iarna, în orice anotimp te-ai afla, pielea trebuie ingrijita pentru ca și pe calduri insuportabile, si pe ger, celulele au nevoie de grija atentă. 

Vichy Aqualia Thermal o crema care intra rapid în piele și nu lăsa senzația de piele grasă. 

În plus, cu riscul de a-mi pune toți makeup artistii in cap, eu folosesc aceasta crema si înainte de aplicarea machiajului zilnic. Ca pe o baza de machiaj și îți spun sincer ca fondul de ten se aplica foarte bine cu aceasta crema ca baza. 

Nu cred în cremele de zi și de noapte. Mi se pare că poți folosi și ziua și noaptea orice fel de crema. Cea de noapte, însă este ceva mai grasa, ceea ce nu înseamnă întotdeauna ca este și varianta mai buna. 

Trebuie mai intai de aplicarea oricărei creme sa iti cunosti tipul de ten. Astfel știi sa faci și alegerea cea mai buna atunci cand pleci la cumparaturi. 

<cumpara de aici>