vichy dermablend

Vichy Dermablend * Fond de ten

Vichy Dermablend * Fond de ten

M-am indragostit de acest fond de ten. Toata lumea ma intreaba ce fond de ten folosesc asa ca m-am hotarat sa dezvalui.

Nu sunt perfecta nici eu. Am nevoie de ajutor pentru a incerca sa ating perfectiunea. Asa ca apelez cu incredere la Vichy Dermablend atunci cand vrea ca macar fata sa arate cum se cuvinte. Macar fata sa fie simpatica. Expresia ma ajuta, nu zic nu, dar si eu trebuie sa am grija ca expresia sa arate cat mai bine. Asa ca, pentru un ten perfect am nevoie de Vichy Dermablend.

Da, stiu, nu este cine stie ce sau mai bine zis, nu pare a fi cine stie ce fond de ten. Dar, crede-ma, ca este ce iti trebuie daca ai un ten sensibil, un ten mixt sau un ten acneic.

Vichy Dermablend * Fond de ten

Vichy Dermablend * Fond de ten

Acest fond de ten este foarte bine testat dermatologic, este noncomedogenic, asa ca am toata increderea in el. In plus, ti-l recomand cu toata inima pentru ca eu il folosesc de ceva vreme si pot sa spun ca s-a comportat minunat pana acum cu tenul meu.

Am o piele foarte sensibila, asa ca nu orice mi se potriveste. Creme, orice pun pe piele trebuie sa fie intr-un fel anume ca sa fiu ok.

Am descoperit ca am un ten extrem de sensibil dupa ce am cules niste cirese din copac si m-am trezit cu o minunata dermatica. Cica de la praf. Bine aveam si fond de ten pe fata, iar in combinatie cu praful a rezultat dermatita urata. N-am avut niciodata asa ceva. Eh, uite ca atentia mea asupra fetei s-a aprins o data cu aceasta dermatita. De atunci am grija la tot ceea ce folosesc pentru ten.

Asa am ajuns la Vichy Dermablend. Este un fond de ten care rezista extraordinar pe fata, nu contine ulei si are o acoperire foarte buna.

Nu este nici foarte scump asa ca merita sa il incerci.

Articole recente