Vorba lunga, saracia omului

Ai auzit de multe ori asta, ca sa nu mai spun de situatiile in care ti s-au promis lucruri, iar faptele s-au lasat asteptate…

Nu uita sa speri, orice ar fi. Tu transmite catre Univers ce ai de transmis si o sa vezi ca nu sunt vorbe in vant 🙂

Cu totii speram la ceva anume, cu totii visam sa atingem un scop anume, depinde de noi sa ne motivam si sa transmitem vorba asa cum trebuie.

In fiecare zi stai si iti faci ganduri, cum sunt ele mai bune, mai rele, dar le faci. Intotdeuna astepti ca gandurile sa devina realitate si totusi, nu devin. Cred ca este vorba despre „vorbe”. Conteaza ce transmiti, cum transmiti. Conteaza sa stii ce vrei, cand vrei, cum vrei. Si atunci o sa vezi ca vorba nu a fost spusa aiurea.

Vorba lunga, saracia omului

Hai, sa iti spun despre o situatie, am auzit-o de curand si mi s-a parut interesanta si totodata puerila. De altfel, mi-a dat si de gandit. De ce isi pun oamenii problema asa?

El si ea, se cunosc de o vreme si la un moment dat se aude: „O sa te indragostesti de mine„. De parca ar fi ceva rau… ma rog, povestea este lunga si n-are sens sa stau sa o divulg aici. Ceea ce vreau eu sa iti spun este ca din ce am inteles eu pana acum, nu este nimic rau in a te indragosti. In a-i face loc in dulap persoanei de care te-ai „indragostit”. Nu este nimic rau in a-ti „invada” intr-un fel fizic sau mental spatiul. Nu vad nimic rau, fie ca la un moment dat, poate, o sa suferi. Suferinta inseamna experienta, nu trebuie sa faci o drama din suferinta.

Atunci nu te mai ascunde dupa vorba si treci la fapte, dupa parerea mea. Lasa faptele sa vorbeasca pentru tine si acorda-i omului incredere oricat de mult sau putin ar merita. Cu siguranta ca ceva bun exista intre voi din moment ce s-a ajuns la un „raft” eliberat poate doar si pentru putina vreme.

Se umple fara griji si dupa ce se goleste daca este vorba sa se goleasca.

Bucura-te de ce ai pe moment si lasa-te purtat de: „O sa te indragostesti de mine…”. Sa fii indragostit este cel mai frumos sentiment pe care il poti trai vreodata, fie si pentru… putin timp.

Daca este de durata, cu atat mai bine. Bucura-te si nu mai analiza atata. Simte, iubeste momentul, bucura-te, razi si traieste-l.

Lasa-te purtat de vant.