Budapesta

5 pasi simpli sa inchizi gura unei femei

5 pasi simpli sa inchizi gura unei femei

M-am gandit sa scriu din punctul meu de vedere pentru toti cei care nu iau in calcul cateva reguli cu adevarat simple pentru a avea o viata linistita langa o femeie. 

Eu ma numar printre cele fericite si n-am nici gura mare… decat cand trebuie 🙂

5 pasi simpli sa inchizi gura unei feme

Gura unei femei nu tace! Asta o stim cu totii. Nu mi-e rusine nici cu anumiti barbati, dar hopa, nu este vorba despre voi ci despe noi, femeile! Noi cele care va facem viata un asa mare „calvar” si totusi nici fara noi nu puteti. Nici noi fara voi! Ca nu avem cum. 

Suntem lasati sa traim in doi iar ca totul sa fie mult mai simplu trebuie sa existe cativa pasi simpli. Daca tot te plangi ca nu stii cum sa inchizi gura unei femei iti propun un simplu pas principal: ascult-o!

Femeia trebuie ascultata. Nu mai mult de 10 minute ce-i drept, apoi bate campii daca subiectul nu iti este si tie pe plac. 

Apoi, incearca sa o intelegi. Cat de greu este sa spui: Da iubito, te inteleg. Nici macar nu trebuie sa-i dai dreptate ci trebuie doar sa-i „inchizi gura unei femei” cu aceasta formula magica.

Am zis doua, nu? Hai si cu al 3-lea pas simplu: fii de ajutor! Cand un barbat ii este de ajutor unei femei viata este mult mai simpla. Incearca sa o ajuti cu ce iti sta in putinta mai ales daca te roaga. 

4- invata sau macar incearca sa inveti sa citesti printre randuri. Vezi tu, ea este uneori mai subtila, sa zic. In sensul ca prefera sa aleaga varianta mai grea. In loc sa iti spuna direct, lucru pe care ea, femeia il greseste din start, prefera sa te ia pe la Ploiesti. Daca incerci totusi sa ii analizezi frazele, gesturile ii intelegi si gandurile. Hai ca nu este atat de complicat. 

Ti-am zis, 5 pasi simpli sa inchizi gura unei femei, despre asta este vorba. 

Si al 5-lea, dupa parerea mea cel mai important si cu asta clar poti cuceri orice femeie fie ea si cea mai rea din toate punctele de vedere- rea. 

Cel mai important este sa-i acorzi atentie! Cea mai marunta atentie! Femeia este ca o floare: ii vorbesti, te asculta, ii spui lucruri frumoase, rezista mai mult, si ii oferi atentie (ca apa unei flori) atunci o cuceresti pe vecie.

Si ar mai fi cateva dar incearca-le macar pe acestea. Pentru restul, vorbim in privat 🙂

Articole recente