Sfoara, da, exact, In Garajul Damianei poti face multe si de toate. Ce poti face din sfoara sau cu ajutorul sforii? Chiar multe lucruri unele interesante, altele folositoare. Daca ai ratat momentul din emisiunea Vorbeste Lumea , il poti vedea aici.

Am ales sfoara pentru ca este la indemana zic eu. Ideal este sa folosesti o sfoara ceva mai groasa. In acest fel si covorasul este mult mai folositor. Ceea ce am facut, daca nu ai vazut au fost trei obiecte. Un cosulet, un covoras si suporturi pentru pahare. 

Pentru a realiza cosuletul am folosit altfel de sfoara, ceva mai draguta si ceva mai scumpa, ce-i drept. Cosuletul, pe bune, daca esti indemanatic il poti face in cel mult jumatate de ora. Ai grija cum folosesti pistolul de lipit  sa nu patesti ce am patit eu. Adica m-am ars in ultimul hal daca nu stiai. Vezi un articol in urma. 

Chiar poti face enorm de multe lucruri din sfoara, putina imaginatie si un pic de talent, doua-trei elemente si gata obiectul decorativ. 

Am ales sa fac un covoras pentru intrarea in casa. Nu am ales cea mai buna sfoara pentru asta, stiu, insa e dragut si doar sa il tii macar o luna. Pentru o eficienta indelungata poti folosi sfoara mai groasa, sigur gasesti la un Dedeman sau alt magazin din aceeasi gama. Tot de preferat ar fi ca sfoara sa o lipesti pe un material sau un alt covor dintr-un silicon, in cazul in care vrei sa il pui la exterior unde poate il mai ploua. Eu am folosit carton pentru ca m-am gandit sa folosesc covorasul la bloc. 

Ce poti face din sfoara? Suporturi pentru pahare! Am o masa de sticla acasa si sincer nu suport sunetul pe care il face paharul atunci cand il pui pe masa. In afara ca atenueaza sunetul este si frumos estetic sa servesti o limonada si apoi sa pui paharul pe un suport. 

Suportul- chiar dureaza putin sa il faci dar, mare grija la pistolul de lipit. Cred ca o sa visez noaptea ca ma alearga pistolul. Este jale cu el daca nu esti atent! 

Asadar ti-am propus 3 variante de a folosi poate o sfoara pe care o ai ratacita prin casa. Sa-mi spui daca ai incercat sa faci vreun obiect. 

Vezi ca vine Halloween-ul in caz ca nu stiai. Asa ca pentru Halloween iti pregatesc ceva infricosator 🙂