conuri de brad

Decoratiuni din conuri de brad DIY

Decoratiuni din conuri de brad DIY in Garajul Damianei

De aceasta data am zis sa ma folosesc de ce ne da natura. Natura este atat de darnica toamna incat este si pacat sa nu incercam sa pastram cat mai mult timp „roadele” ei. 

Asadar, in Garajul Damianei am facut decoratiuni din conuri de brad dar si obiecte care pot fi folositoare in bucatarie. 

Bun, am realizat prima data un platou de servire sau poate fi folosit si ca fructiera. Am luat un tocator rotund din lemn pe care am aplicat conurile de brad. 

Tips! Neaparat, ca sa pastrezi cat mai mult timp decoratiunile din conuri de brad, este bine sa aplici un lac pe care il gasesti si in varianta spray. 

Conurile de brad le-am lipit pe tocator sau „fund” cum i se spune popular, cu ajutorul pistolului de lipit. Daca nu ai deja un pistol, gasesti aici mai multe variante https://www.emag.ro/ 

Mai departe am realizat un tablou. Eu chiar cred ca un tablou de toamna iti da o stare de bine atunci cand il privesti. Un tablou pe care am aplicat conuri de brad, conuri de brad pe care le-am colorat cu spray-uri colorate. Am folosit vopsea spray, acest spray actioneaza la fel ca un lac. Conurile, dupa cum spuneam, se pastreaza mult mai bine in timp, daca le aplici o vopsea protectoare. 

Ei si nu in ultimul rand, in Garajul Damianei aveam nevoie de niste 🙂 pinguini. 

Mi se par niste animalute super dragute. Pentru a-i face totusi un cap am folosit o biluta de lemn. Bilute de lemn si multe alte obiecte din lemn, jucarii, gasesti aici http://www.boribon.ro/

Pentru a-i realiza aripile am folosit doua bucati de material pe care le-am vopsit cu ajutorul culorilor acrilice. Culori acrilice am folosit si pentru a-i face pieptul alb pe care il are orice pinguin. 

Picioarele si ciocul le-am facut tot din bucati de con de brad.

La toata povestea aceasta m-a ajutat de n-a mai putut si Grigore. Grigore the cat, ajutorul de nadejde in Garajul Damianei.

Articole recente