DIY OLD T-SHIRT* Tricouri reinterpretate

Uite ca am revenit cu noi idei. De data asta iti propun diverse variante de a-ti reimpospata garderoba. Stii tu tricoul vechi, uzat, poate si cu gauri? Poate il purtai prin casa si totusi iti placea atat de mult ca-l mai luai si pe afara. Ei bine, tricouri reinterpretate- asta am facut de aceasta data. 

M-am folosit de cateva elemente si am reusit in cateva minute, nu multe, sa readuc la viata un tricou vechi. In plus, DIY old t-shirt inseamna si transformarea unui tricou vechi, care iti place in alt obiect nu vestimentar dar, tot de ajutor. 

Asa ca, pentru mai mult ajutor am facut dintr-un tricou vechi o plasa de cumparaturi chiar simpatica. 

Ideea a venit de la faptul ca m-am dus la Lidl, fan Lidl, si am desoperit cu stupoare ca pungile normale de plastic cele tip maiou nu prea le mai au. Asa ca am fost nevoita sa cumpar de fiecare data chiar si pentru doar cateva produse, pungi imense si nefolositoare.

Diy old t-shirt si am transformat tricoul cu dungi verzi pe care il purtam prin casa, intr-o simpatica plasa de cumparaturi. 

Era sa uit. Am folosit si o salopeta de dormit. O salopeta de dormit pe care sincer, nu cred ca am purtat-o mai mult de o data. Asta pentru ca mi se pare total incomoda, mai ales daca ai nevoie la toaleta. Trebuie sa te dezbarci cu totul ca sa poti merge la toaleta. Horror.

Asa ca, salopeta de dormit s-a reinterpretat intr-un tricou util pe care il pot purta pe strada. 

DIY OLD T-SHIRT* Tricouri reinterpretate

M-am gandit ca te-ar ajuta si pe tine niste idei la indemana si usor de realizat. Tricouri reinterpretate? Da, clar! Am mai ajutat si un tricou vechi sa prinda viata cu putin clor si apoi cu niste spray acrilic (un spray pentru materiale textile). Clorul nu a decolorat cum m-as fi asteptat, asa ca am apelat la tubul argintiu. 

Sper ca ti-a placut. Daca ai idei sunt deschisa sa mi le impartasesti.

P.S – el, in spatele camerei, cel din poza- este colegul meu „Fosa” (Cristi Fosalau), care ma suporta in fiecare saptamana.