DIY tuburi hartie igienica* Garajul Damianei

Bine ai venit in Garjul Damianei! Aici totul este posibil.

De mult imi doresc sa iti arat ce poti face si tu cu manutele tale, putina inspiratie si multa rabdare. Ei bine, uite ca am reusit pentru prima data sa fac ceva si cred ca este si funny pe langa faptul ca este practic. 

DIY tuburi hartie igienica – Da, ai citit bine, este vorba de niste tuburi de hartie igienica. Tuburi pe care le poti transforma in nenumarate feluri. Eu am ales sa iti arat 3 variante de care te poti realiza pentru a refolosi tuburile. Stiu ca s-a inventat tubul de hartie igienica pe care il poti arunca direct in vasul de wc. Dar de ce sa nu il refolosesti. Sau poate nu toata lumea cumpara acel brand de hartie igienica care este ceva mai scumpa. In „Garajul Damianei” nu se regasesc obiecte scumpe asa ca evident, am folosit ceva ieftin si la indemana.

Poate tu faci parte din categoria care isi cumpara hartie igienica la rola mare, din aceea industriala, cum de altfel, de la acel gen de hartie igienica am folosit eu tuburile. 

Le multumesc femeilor de serviciu care au fost foarte dragute si mi-au oprit tuburile de la sulurile de hartie igienica din toata institutia. Chiar foarte dragute! Veneau una cate una cu cate un tub si mi-l lasau pe birou. Iar frumusetea a fost cand am gasit pe birou un sac intreg de tuburi! Iar ele cum ma prindeau pe hol ma intrebau: Damiana, dar ce faci cu ele? Le folosesc in „Garajul Damianei”.

:)) Ei bine le-am refolosit in moduri practice si la indemana oricui. 

DIY tuburi hartie igienica* Garajul Damianei

Daca nu ai un pistol de lipit care, apropo, cel mai ieftin costa vreo 30 de lei, poti folosi pentru a lipi orice iti este la indemana. Orice lipici de hartie este la fel de eficient ca un pistol de lipit cu silicon. Ce-i drept este mult mai usor sa folosesti pistolul. 

Eu mi-am cumparat pistolul de lipit acum un an de la Brico Depot si am dat pe el si pe un set de rezerve de silicon 120 de lei. 

Spor la distractie! Sper ca a fost folositor video-ul.