In Garajul Damianei a venit Halloween-ul! Nu sunt neaparat fan aceasta „sarbatoare”. Imi place ideea de a te costuma sau de a iesi din anonimat in orice fel posibil. Si daca se numeste Halloween sau in orice alt fel n-am nicio problema. Atata timp cat poti sa faci ceva ce presupune originalitate, este bine venit. Asadar, imi place ideea de Halloween pentru ca poti realiza orice iti imaginezi. Nu imi place in mod deosebit ideea de ingrozitor sau infricosator ci mai de graba imi plac lucrurile dragalase pe care le poti realiza de Halloween.

De aceasta data am ales ca de Halloween sa aduc lumina in casa, si asta am facut-o cu ajutorul unei instalatii de la Craciun, cateva mingii de ping pong, tifon si imaginatie. Ah, si aracet. „Fara aracet viata e pustiu” 🙂

Am facut o gaura in fiecare minge de ping pong si apoi am atasat-o instalatiei. Neparat de retinut, instalatia trebuie sa fie cu becuri led, altfel se topesc mingile! 

Halloween DIY din tifon

Tifon, este si ieftin si usor de gasit. Vorba aceea farmacii sunt la tot pasul. Asa ca, am folosit tifon si pe niste borcane de la mama, de la gemuri, ca nah, ii si place sa bucatareasca. Si daca am mancat continutul de ce sa nu refolosesc borcanul? Este si pacat. Se mai si supara daca le arunc asa ca mai bine ca am refolosit borcanul de la gemurile mamei!

Am uns bine borcanul cu aracet, am lipit apoi tifonul si am lipit si niste ochi infricosatori. In fiecare borcan am pus cate o lumanare „pastila”. Lumanare care se topeste fara sa iti dea batai de cap. Adica nu are cum sa ia foc sau sa se intample vreun incident neplacut. O lumanare pastila are autonomie de 4 ore iar dupa aceste 4 ore se stinge singura. 

Si totodata cu ajutorul tifonului am mai realizat o fantoma. L-am facut pe Gasper varianta cu trunchi din lemn :)) (am facut asta cu ajutorul unei linguri de lemn).

 Gasper, stii tu personajul fantoma din desene. Gasper este un personaj care cu siguranta „apare” de Halloween in casele oamenilor.

Asadar, cu doar cateva elemente, un pic de imaginatie si multa rabdare poti face multe decoratiuni chiar si pentru Halloween.