legoland dubai

Legoland din Dubai * Fascinant

Legoland din Dubai * Fascinant

De mica mi-a placut Lego. Ca sa nu mai spun ce distractie era cand fratele meu mai mare construia cate ceva maret iar eu, evident, stricam. Na, mai rauta eu asa. Doar cu el, ca asa eram noi „soarecele si pisica”. Cine era soarecele si cine pisica te intreb eu pe tine? 

🙂 In fine, ma jucam mult cu lego si uite ca nici la… maturitate sa-i zic, nu ma pot abtine sa nu ma bucur de acesta activitate. De aceasta data insa, am descoperit Lego la un nivel la care nici eu, nici fratele meu n-am ajuns niciodata. 

Ceea ce mi-au vazut mie ochii nici nu visam in copilarie ca se poate realiza. Milioane de piese lego asamblate de oameni iscusiti si cu multa rabdare au ajuns astazi in Legoland, a fi un oras intreg. 

Legoland din Dubai , Fascinant

Ceea ce vezi la Legoland nu cred ca mai vezi pe undeva. Am mai fost la expozitii Lego si ce am vazut in Dubai… Este cu mult peste ce mi-as fi putut imagina a fi din denumirea de „Legoland”. Aici chiar gasesti un oras din aceste piese minuscule. Ma repet, stiu, dar chiar am fost impresionata. Nu vreau sa imi imaginez cat ar vorbi un copil despre o astfel de experienta si cat si-ar bate parintii la cap sa ii cumpere aceste pise doar pentru a incerca si el sa ajunga macar la un marunt bloc. 

Burj Khalifa si toate cladirile reprezentative din Dubai sunt exprimate in dimensiuni de peste un metru, realizate din pisele acestea marunte. 

In plus, pe langa aceasta expozitie cu adevarat impresionanta te poti bucura de tot felul de alte jocuri interactive. Castele, masinute… Girafe facute din lego… Toate nebuniile. Chiar nu iti vine a crede ca poate exista un oras Lego. Imi doresc sa ajung si in Germania unde am inteles ca ar mai fi un loc asemanator. Sunt curioasa sa vad diferentele si atunci o sa iti povestesc care loc mi-a placut mai mult. Pana acum, Legoland din Dubai ramane nr. 1.



Booking.com

Articole recente